Sveiki.
Pat nezinu ar ko sākt.. divas nedēļas atpakaļ pārgulēju ar puisi,bez aizsarglīdzekļiem. tā nu šīs 2as nedēļas mocos neziņā - varbūt esmu stāvoklī? jā,zinu,muļķe,ka neeju taisīt testu vai neapmeklēju ārstu šājā situācijā,bet man ir paniskas bailes. Varbūt kāds te sniegs man kādu sakarīgu atbildi.
Pēc seksa, visās turpmākajās dienās, sāka dīvaini sāpēt vēders (pieļauju domu,ka tas ir dēļ stresa,jo ne pa jokam stresoju,kad sapratu,ka neesmu pārliecināta) čalis mani pārliecina,ka nekas nebija un nekas man nebūs,tomēr man bailes nespēj pamest. Diez gan bieži iesāpās vēders (nav tādas sāpes kā MR laikā,bet nedaudz mazākas) 7 dienā man sagriezās vēders un sēdēju wc visu dienu. Pats nejaukākais ir vēdera uzpūšanās. Man ir mēdzis uzpūsties vēders,bet kopš tā seksa,man viņš ir uzpūties nepārtraukti. Arī pieļauju domu,ka tas stresa dēļ. MR man ir pēc kādām 10-12 dienām tikai un gaidīt viņas ir drausmīgākās izjūtas,ar kurām esmu sastapusies savā mūžā.
Tas it kā arī būtu viss. Vēlos uzklausīt jūsu viedokļus. Lūdzu,tie,kas vēlās man pārmest lietas sakarā ar ārstu un testu,var nemaz nekomentēt. Gaidu atbildes no pieredzējušiem cilvēkie. Varbūt arī kādam ir bijis tā,ka bailes izraisa dīvainus simptomus,bet beigu beigās viss izvēršās pozitīvi,respektīvi,stāvoklī neesat palikusi!
Jau iepriekš paldies!