Kad man bija uznācis pi*dings, tad spēlēju. Brālim bija giča, un gāju uz kursiem. Tad pieaudzēju nagus, un kaut kā vairs nepieķēros. Nu sakumā pirksti sāpēs,kā elle, līdz āda uz tiem paliks cietāka, bet nav nekas nepaveicams.;)
Treniņiem var izmantot divas golfa bumbiņas (tās tur plaukstā un maina ar vietām - tā kā griež pa apli). Tas jāsamācās kur ir kuri akordi (var jau spēlēt arī uz dzirdi - zinu tādus dažus un neslikti sanāk) .. viens paziņa - puisis - pats sataisīja vecu ģitāru un iemācījās spēlēt (nu viņam vienkārši sanāk) - ne viņš notis zina. ne akordus :D :D :D .. bet nu laiakm jau tāds ātrāks rezultāts būs, ja būs kāds kas pamāca, kaut vai kāds, kas spēlē.. nevajag nemaz profesionālam pasniedzējam būt...
Nokačāju guitar for dummies grāmatu un aidā. Viegli saprast un tā. No sākuma ar draugu bija noruna, ka viņš man mācīs ģitāru un es viņam angļu valodu, bet viņš ir ļoti sūdīgs skolotājs :D tāpēc ņemu lietas savās rokās. Ģitāru arī aizņemos no viņa, jo ne kursos iet, ne pašai savu instrumentu nopirkt pagaidām nevaru atļauties.
ā, jā un pirksti sāp ļoti. Agrāk gan man bija uzkačāti, jo spēlēju kokli mūzikas skolā un pirkstu āda bija kā bruņurupucis. Kad 5 gadus nav aiztikts stīgu instruments tad ir kā ir. Bet veiksmi iemācīties Tev :)