Par ko sudzas Jusu viriesi?

Reitings 14
Reģ: 07.11.2012
Tikko biju ielikusi diskusiju Kas Jus padara tik ipasas? Radas ieintrigejoss jautajums. Par kadam rakstura ipasibam sudzas Jusu milotie viriesi? :)

P.S. Laikam vnm vajag sakt ar sliktam lietam :D jo labas neviens musdienas neuzskaita- tas ir passaprotami :D
07.11.2012 19:51 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
es arī esmu Dvīnis, bet man ar to kontrolēšanu ir problēmas, tāpēc mans sūdzas par to, ka es par daudz bļaustos. man gan liekas, ka es varētu vēl vairāk pabļaustīties.

identiski - ja mani nedzird ar 2x es saku bļaut - un bļauju kamēr izbļauju visu sakāmo, vismaz esmu droša ka mani visis dzird :D

un es arīesmu dvīni un ar to kontrolešanu man vsās jomās tā pašvaki iet - tapat arī citreiz esmu pedante un citreiz man apkārt valda tāds haausss ka vispār vāks -

vakar vakarā kārtoju istabau - izlaziju visus kaktiņus sakārtoju skapi utt - no mājas izeju velāk nekā vīrietis, un naku arī vēlāk - šodien atnākot mājās ieejot guļamistabā pirmā frāze no viņa bija - kā TU to dabū gatavu - vakar viss bija pa plauktiem, šodien viņš vairsp at savas zeķes nevarot atrast :d Pats gan vainīgs,ka nespej izekot manai kārtībai :D
08.11.2012 22:20 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Atcerējos, manējais arī dažreiz pasūdzās, ka es tik emocionāla. Bet tur neko nevar padarīt - tāda esmu jau no bērnības. Pirms pāris dienām šis ienāk istabā, kur es sēžu un raudu. Viņš prasa kas man, es - 'es jau trīs dienas neemsu raudājusi baaaaaaahhh ;(' Tad gan viņš vienkārši sāka par mani smieties :D Bet man vajag tik maz lai būtu superpriecīga, vai īsta nelaimes čupiņa :D
08.11.2012 23:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)