ilgojos

Reitings 60
Reģ: 29.01.2009
sveiki!
nupat uzzinaju, ka puisim , kursh gaja viena videne ar mani, esot bijushas baigas jutas pret mani, bet es to vispar neesmu zinajusi. OMG, tagad jau pagajusi 10 gadi, es redzeju vinu sapni. nevareju vinu aizmirst, tapec uzjautaju gaisregei, ta pateica, ka vinam esot bijusas karstas jutas pret mani, bet tagad esot kopa ar citu. ari es esmu attiecibas. jautaju vai vins vel mani atceroties? ja, atceroties, jo kadreiz esot bijis iemilejeis mani, tas palicis vina sirdi. aarprac, vai ne! man tas ir liels soks, ka dzive gadas. man ari vins ir paticis, bet nekad nedomaju, ka ari vinam esmu patikusi. bet nekad neko nedomaju, jo vins ir gadu jaunaks.
man ta vien vins gribas redzet. es neesmu draugos, bet vins laikam ir. feisaa vins nav. man gribas uzrakstit vinam vestuli. vai varbut nee!
kada var mani uzzaicinat draugos!(tina1003inbox.lv) velos vinu atrast! esmu satraukta!
07.11.2012 13:11 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Pag, visa tā informācija ir no gaišreģes tikai un tu tam tici?
07.11.2012 13:38 |

Reitings 160
šī diskusija lika atcerēties filmu Letters to Juliet, par pēkšņu uzrašanos pēc 50 gadiem..
07.11.2012 13:42 |

Reitings 874
ingridatiago - nemeklē, necel neko augšā, nopietni!
Es pati izgāju cauri šādam, vai kkur līdzīgam stāstam pirms kāda laika, tikai ar atšķirību, ka mēs satikāmies pēc 10 gadiem. Tici man, pa 10 gadiem varbūt jūtas nemainās, bet cilvēku dzīves gan. Mēs ļāvāmies mirklim, uzbūvējām savu pasauli, aizmirsām par realitāti un rezultāts diemžēl ir skumjš, jo realitāte ir, no tās neaizbēgt. Tagad ir divas sāpošas sirdis, salauztas sirdis un viss. un neko tur mainīt vairs nevar, kaut arī vairs neesam ne tikušies, ne sazinājušies.

Nemeklē, ja pati neesi gatava lielam solim!
07.11.2012 14:03 |

Reitings 8272
nu beidz taču, ja mīli savu puisi, kādēļ tev izpostīti attiecības? u ntikai tāpēc, ka tu tev viņš kādreiz patika, nevar sabojāt jūsu dzīves. cilvēks 10 gadu laikā izmainās, viņš nebūs tāds pats, kā agrāk. varbūt satiecies ar viņu un parunājat, bet neskrien ar sieni pierā. bus liels puns. viņš mīlēja tavu ārējo tēlu kādreiz. viņš nezina, kāda tu esi sadzīvē un tu nezini, kāds ir viņš. varbūt jūs vispār neesat piemēroti viens otram un kopdzīvei nederat, bet tu jau gribi kkur skriet un kko ķert. tev pret pašreizējo puisi jūtu vsp nav?tad šķiries no viņa pavisam. un nebojā tam cilvēkam attiecības ar otro pusīti. varbūt vnk tu biji viņa jaunības dienu mīlestība un tāda arī paliksi atmiņās, bet tagad mīl esošo. neesi tāda egoiste un neiedomājies no sevis princesi, ka viņš tgd visu mūžu sapņos par tevi. varbūt tā arī, bet nesasteidz neko. un pajautā viņam pašam, nevis tgd balsties uz to, ko gaišreģe pateikusi. tas, ko gaisreģe redzējusi (varbūt) manā izpratnē un skatījumā ir tā, kā es uzrakstīju, ka tu esi vnk pagātne.
07.11.2012 14:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits