es nezinu ,nesaprotu. itkā viss bija labi, pēkšņi sāka galva sāpēt, zosāda sametās, āda sāp un temperatūra aug un aug.. :(
iedzēru zāles, nelīdz... stundu pagulēju, nevarēju aizmigt.. domāju tagad līdz kādiem 12 mēģināt pagulēt pie tv. brrr
nu pie 39,8 man likās , ka sprāgstu nost.
Monro kā veselība?
Dienas otrajā pusē galva tāda dulla, skatiens miglains. Viens red label+fanta+ledus un skatiens jau nedaudz asāks :)
Beigās noreibšu un sākšu gaudot kā Sibilla(tass nav ļaunā nozīmē :) )
man bija reiz pie gripas 41,2 . Tad pēc tā cipara sķita, ka gals klāt, bet jutos labi, tikai ļoti auksti/karsti vienlaikus. Nu jā, noģību arī, bet tas no straujām kustībām (-piecelšanās no gultas). :D
39,8 ??? Tas jau gandrīz 40, vai tad pie tāda vēl var izdzīvot ?
Man tagad 39 , un jau bailes šausmīgas!!! Mēģinu novērst domas no tā,ka slikti, sēžu cosmo. Izliekos,ka man 36,6 :D
Jautājums par izrādēm -
kādas atsauksmes par :Finita la comedia!
Arī sievietes zaudēja karā
un Dailes Ziemassvētku koncertiem?
Ļoti gribu uz teātri, pilnīgs teātra trūkums organismā, bet ierobežotā laika dēļ mans mīļākais teātris piedāvā vien šo.
Yeeeea, zaudēji savu nevainību ar 39 grādiem :D
Nu es arī temperatūru ļoti izjūtu, grūti ar tik augstu ķermeņa temperatūru. Tev coldrex, fervex, nimesil nav?? ibumetins? noņems galvas sāpes, varbūt nedaudz temperatūru un bonusā pret iekaisumu.. :)
Lakšmi, nav man nekā. Ap 7 sāku sajust, ka kaut kas nav riktīgi, bet tad jau vairs no gultas piecelties nevarēju,kur nu vēl uz aptieku aiziet.
Kur ir mans glābējs ,kad man viņu visvairāk vajag ? :D Jooohhhaidī :D
Tu nejokojies, Tev vispār vajadzētu gulēt gultā, nevis tupēt pie kompja kā zombijam!!! :@
Ja paliek sliktāk sauc ātros.. ja dzīvo dziļos pāķos gan jau pāris h laikā būs klāt!!!
Un davai, es nopietni, marš gultā!!!!!!!!
Tikko iegāju pēdējās komentētajās diskusijās un skatos visur sekstēmas un visur viena un tā pati pēdējā komentētāja. Enija aizrāvusies :D Es jau domāju, ka atkal kaut kāds mīkstais vai anālā patruļa, kas ceļ augšā antīkās sexey time sarunas.