Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko iegravēt?

Reitings 32
Reģ: 01.06.2010
Labvakar !! :))
tātad vēršos pie Jums ar šādu situāciju - manam mīļotajam drīz ir dzimšanas diena un es esmu izdomājusi, ka jauka dāvana būtu lieta ( īsti vēl nevaru izlemt - telefona ādas maciņš, pildspalva, mašīnas atslēgu piekariņš ) ar kaut kādu gravējumu, bet to - kādu - man ir grūti izlemt vai kādu tā kā simbolu ar nelielu uzrakstu , vai tikai uzrakstu, tas viss ir vēl ir nieks, bet ko tieši gravēt nav ne jausmas, viss ko esmu izdomājusi ir vai nu par garu vai ļoti vispārīgi, tāpēc ceru, ka spēsiet man sniegt kādus interesantus padomiņus vai kādas idejas :))
Varbūt pietiks tikai ar iniciāļiem? hmmm
06.11.2012 21:29 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
es uzdāvināju mīļajam zippo šķiltavas ar sānā iegravētiem viņa iniciāļiem. Viņam uzvārdā ir J burt un es izvēlējos tādu stilu, lai tas J ir tāds graciozs un karalisks. Zippo pašas bija zelta krāsā.. :) man patīk :)
06.11.2012 21:36 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Mana draudzene savam nu jau bijušajam dāvināja šķiltavas, kur vienā pusē bija iegravēta puiša iesauka, otrā pusē mīļvārdiņš, kādā viņš sauca to meiteni, un vēl kaut kur bija datums, kurā viņi bija sagājuši kopā...
06.11.2012 21:38 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Es dāvināju vizītkaršu etviju. Etvijas priekšpusē uz metāla plāksnes tika iegravēts drauga vārda pirmais burts un pilns uzvārds. Lieki teikt, ka viņš bija sajūsmā par dāvanu un teju neiziet no mājas bez savas etvijas.
06.11.2012 21:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!