Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

problēmas ar orgasmu

Reitings 2
Reģ: 05.11.2012
Sveikas, meitenes! :)
Ar savu tagadējo draugu esmu kopā gandrīz 5 mēnešus un mums ir regulārs sekss. Pirms viņa man ir bijis tikai viens partneris.
Lai nu kā, man ir problēmas ar beigšanu. Priekšspēle ideāla, viņš mani glāsta un dara visu iespējamo, lai radītu man baudu, bet beigt es varu tikai orālā seksa laikā, citādāk esmu beigusi tikai vienu reizi. Turpretī, kad sniedzu baudu pati sev, beigt varu vienmēr.
Viņam ir princips - kamēr meitene nebeidz, viņš arī nebeigs, tādēļ man bieži sanāk tēlot orgasmu (jā, jā, zinu, ka tā nevajag darīt), jo man vienkārši paliek žēl viņu tik ilgi mocīt, jūtot, ka tāpat orgasmu nesasniegšu, turklāt ir gadījies, ka sekss ir tik ilgs, ka man pēc tam sāp.
Uzbudinājums, ilga priekšspēle, pozu maiņa - viss ir, bet kulminācijas kā nav, tā nav... Turklāt seksu organisms prasa visu laiku.
Kāda ir jūsu pieredze? Varbūt kādai ir izdevies to mainīt?
06.11.2012 21:20 |

Reitings 212
Reģ: 29.01.2009
Nesen par šādu tēmu aizdomājos. Ieguglē - "Kā sasniegt orgasmu?", tur bija daži vērtīgi raksti ar seksa terapeitu viedokli.
06.11.2012 21:26 |

10 gadi
Reitings 2081
Reģ: 31.01.2012
Oj, kā es gribētu, lai man visu laiku vajadzētu seksu. Tas tā uzlabotu manas attiecības, vai drīzāk tās būtu gandrīz ideālas.
Es esmu pamanījusi, ka man jūtīgs ir tikai klitors, tur iekšā gan neko nejūtu, un pēc gandrīz divu gadu ilgas kopā būšanas pagājušajās brīvdienās man pirmo reizi orgasms bija seksa laikā, jo nopirkām vibratoru, un seksa laikā ar to stimulēju klitoru. Tā, lūk. Agrāk varēju sasniegt tikai, ja ar roku vai retāk orālā seksa laikā.
06.11.2012 21:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits