Kalorijas iztērētas :)

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Veselīgā dzīvesveida meitenes - man jautājums. Varbūt pat dumjš jautājums. :) Kad sāk rūkt vēderiņš, tas arī nozīmē to, ka ir iztērētas uzņemtās kcal un organisms sāks paņemt priekš enerģijas no tauciņiem? :)
06.11.2012 20:02 |

Reitings 1660
Nu ja, un es domāju, ja tagad ēdīšu, tad apēstais neiztērēsies un uzkrāsies taukos...
06.11.2012 20:28 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Kad man vēders vakarā prasa ēst, iedzeru krūzi jogurta. :)
06.11.2012 20:28 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Nav jau jāēd pilns šķīvis kartupeļu un liela karbonāde. Kā jau teicu, iekod kādu svaigu gurķi, tomātu vai ābolu. Tur kaloriju nav gandrīz vispār. Un kas no viena maza gurķīša? Kādi tur tauki? :)
06.11.2012 20:34 |

Reitings 453
Ak mīļo pasaulīt , vnk tāds absurds nāk no tevis ārā.
Manuprāt , Tu esi mazliet padumja tievēšanas lietās .
06.11.2012 20:40 |

Reitings 1660
Elīza, varēji jau nu gan savu viedokli paturēt pie sevis, bet ja jau gribējās izteikties, tad būtu vismaz pa tēmu...
06.11.2012 21:22 |

Reitings 453
Gribi pa tēmu - lai iet!
Kad sāk rūkt vēderiņš, tas arī nozīmē to, ka ir iztērētas uzņemtās kcal un organisms sāks paņemt priekš enerģijas no tauciņiem
- Kad sāk rūkt vēders , tad kuņģa saturs ir iztukšojies. Tas nenozīmē , ka ir iztērētas kcal. (pirmo reizi kko tik stulbu lasu)
Jā, man ir žēl bieži ēst, jo tad nav tās tievēšanas sajūtas.
- vnk ko ?
Pa dienu ēdu brokastis, pusdienas ne vienmēr un vakarpusē kaut ko, nevienmēr normālas vakariņas. Šovakar bija augļi. +sportoju. BET! Tie kā nepalieku, tā nepalieku slaidāka. Nesaprotu, ko daru nepareizi.
- jo organisms ir badā un ņem rezerves katra ēdienreizē. Ēd regulāri. ( bet nu jā , tad tač' nebūs tievēšanas sajūtas :D )
Varbūt mana problēma ir tā, ka brīvdienās, kad esmu visu dienu mājās, sēžu un ēdu.
- nē , nē tā nav problēma , resnie , brīvdienās rijat cik uziet! :D
Nu ja, un es domāju, ja tagad ēdīšu, tad apēstais neiztērēsies un uzkrāsies taukos...
- Tavuprāt no pārtikas uzņem tikai taukus ? No apestā organisms uzņem sev visas nepieciešamās grupas - olbaltumvielas, ogļhidrātus , vitamīnus un lipīdus (taukus ) ne visi uzņemtie tauki ir slikti . Un ja apēdīsi kaut ko , kas ir ar zemu tauku saturu nekas tev tur neuzkrāsies!

Jā , Tu esi padumja! :)
06.11.2012 22:32 |

Reitings 1660
Pretīgs, iedomīgs teksts no tavas puses un galīgi ne pa tēmu. Vienkārši tev gribējās debīli pakomentēt katru manis uzrakstīto teikumu. Un jā, varbūt neesmu tik gudra šajās lietās, bet iespējams tāpēc, ka neesmu bijusi resna, kā tu tur izteicies, un nav bijusi vajadzība interesēties par šiem jautājumiem! Un tāpēc jau nevajag mani saukt par padumju. Gudri cilvēki arī neizsaka tādas piezīmes un nedomā, ka esi gudrāka ar savu "smieklīgo" tekstu.
06.11.2012 22:43 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Vēders rūc tapēc, ka pa vēderu virzās gāzes. Nevis kalpo kā signāls, ka kalorijas iztērētas un vari atkal likt kuņģī vai signāls, ka tauki tiek sadedzināti :D Cēlonis var būt ēdiena īpatnības vai nepareiza zarnu darbība.
06.11.2012 22:51 |

Reitings 453
Helele* - toties tagad esi apaļīga , ja jau mēģini notievēt! :)
06.11.2012 22:55 |

Reitings 431
@Helele
Es diezgan daudz esmu studējusi šo tēmu - ēšana, tievēšana, veselīgs dzīvesveids. Mana krustmāte ir izgājusi Svara Vērotāju kursu. Un principā ir pāris pamatlietas, ko derētu ievērot, ja vēlas notievēt. Un tas ir ļoti vienkārši (un strādā + nebojā veselību):

1) badojoties nevar notievēt. Nu OK, varbūt sākumā var, bet kādā noteiktā brīdī, kad organisms ir iedzīts pilnīgā stresā un badā, sākas visa apēstā uzkrāšana tauku veidā.

2) ir jāēd regulāri - ideālais variants 3 lielas ēdienreizes + 2 mazas (auglis, jogurts).

3) jāuzņem visas produktu grupas, lai piegādātu organismam vajadzīgās minerālvielas un vitamīnus: graudaugi, olbaltumvielas (gaļa, zivis, olas), piena produkti, augļi/dārzeņi, tauki (labie tauki).

4) Lai notievētu, obligāti jāuzņem LABIE TAUKI (omega taukskābes), jo tās piedalās tavā organismā esošo tauku sašķelšanā. Šo daudzas svara vērotāju meitenes neievēroja, līdz ar to viņām svars nekritās.

5) Izrādās, ka notievēšanai sevišķi vajadzīgs kalcijs (2 piena/kefīra glāzes dienā). Tur arī bija bioloģiski ķīmisks izskaidrojums, bet sīkāk nepateikšu.

6) jādzer vismaz 8 glāzes ūdens dienā.

7) jāatsakās no trekniem ēdieniem, saldumiem, neveselīgajiem taukiem. Protams, ka gabaliņš šokolādes neskādēs.

Ar šo es negribēju lasīt morāli, bet gan padalīties, jo tiešām, ja šo visu ievēro plus vēl daži individuāli knifiņi, svars krītas un tu pati jūties ideāli ;) Protams, sports šo procesu paātrina divtik ātrāku! Un arī šeit - lai sportotu, vajadzīga enerģija, tātad uzturs!

Es personīgi neesmu pret badošanos - var taisīt nedēļu ilgu kūri reizi gadā ar sulām utt. vai atslodzes dienas, kad mainās mēness fāzes. Bet ikdienā tomēr ir jāēd.

Lai tev veicas! ;)
06.11.2012 23:15 |

Reitings 1660
Liels paldies, Penelope! :) Ņemšu vērā. ;)
06.11.2012 23:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)