Sibilla, tie keitijas mati izskataas kaa kjivere :D es joprojaam esmu pie drauga ipada un joprojaam nesaprotu, kur ir ´enter ´ poga, lai paarnestu tekstu jaunaa rindaa. Man riebjas rakstiit visu vienaa blokaa. KUR IR TAA POGA? Un vispaar man viss riebjas shodien un vakar. Sestdien gaaju maajaas no dzimshanas dienas un man uzbruka 4 kretiini, labi, ka es izraavos un saaku skriet. Stulbi, ka tie, atvainojos, p&@#i, saaka skriet pakalj. Labi, ka paspeeju aizskriet liidz laukumam, kur ir cilveeki. stulbi, ka atskatoties aizkjeeros aiz apmales un buchojos ar zemi. Tagad seezhu drauga maajaas, jo WUHUUU, kriitot, aizlidoja arii manas dziivoklja atsleegas. Ledusskapii ir galja kas jau riit buus veca un kam es netieku klaat. Celis man ir asinjains, zils un NENORMAALI saapossh, taa, ka es nevaru paiet tieshaam tieshaam, un visaas malaas zilumi un viens arii uz rokas, jo viens no tiem kretiiniem meegjinaaja mani tureet. Droshi varat zheelot mani, es pat uzprasos, jo juutos kaa taads suudinjsh :D atsleegu no dziivoklja iipashnieka dabuushu tikai riit vai pariit. Aaa, arii savaam lupataam netieku klaat man ir tikai smuka kleitinja, ko vilku uz to dzimshanas dienu, sapleestas un asinjainas zekjubikses. Seezhu drauga treninjteerpaa jau otro dienu :D vismaz briivdiena un es seezhu internetaa neko jedarot, censhos skatiities uz gaisho pusi