Oo, moralizētājas neguļ, prieks, ka jūsu dzīvē viss rit kā pa diedziņu un vienmēr izdarāt pareizās izvēles. Labi, ka zināt kā izturās mans draugs, kas norisinās manās attiecības&co.
Lai vai kā, arī tev ,Elīn, ir tasinība, tomēr nevajag dramatizēt. Piedod, ja ar saviem komentāriem par šo tēmu tevi tracinu.
agrāk manas problēmzonas bija ciskas un gurni un vēders vienmēr bijis slaids, taču tagad, es sāku novērot, ka kājas paliek slaidākas, bet vēders apaļāks...nu jau kādu laiciņu skrienu apmēram 4-5 reizes nedēļā pa 5 km veselīgi ēdu, svars krīt, bet mīlas rokturīši nedaudz aug:(
nezinu varbūt man tā tikai izskatās, jo kājas palikušas tievākas. Vai ir iespējams, ka manas problēmzonas mainās?
P.S. pie ginekologa biju aizvakar un stāvoklī neesmu, tākā vēdera pieaugumu nevarētu skaidrot ar grūtniecību:)
_paris,nu tad Tev bus mums jasniedz update ieksh bezteemaam,lai mes sheit nekaitinam nevienu vairs ;)
Sanita,mosh Tu kaut ko ne taa eed,ka veders puushas?...mosh jauc kopaa nepareizaas partikas grupas? man ar vienu bridi likas,ka staigaju rinjkji kaa grutniece...bet tagad ir labak :D
Vispaar, man arii liekas mazliet smiekliigi no malas, kaa viena te ir paarveertsies:D kaa taada tiine. Mees te zinam to,ko tu pati esi teikusi.un lielaakoties taa jau arii ir,shaadaas situaacijaas liela dalja sievieshu skandina to,ka vinuvechi ir bijushi taadi ljaunie un ka pashai ir visas tiesiibas, bet tad rodas jautaajums-tik slikts bijis, attieciibas izbeigtas nav. Hmm...
Vispaar sdn mani pakjeera shoks. Atnaaku maajaas un maajaas man ritenis staav. Draugs man paarsteugumu sagaadaajis. Nemaz neticeejaas. Taads prieks:Dn nu tad jaasaak miities.
Es neskandinu, es rekomendēju situāciju apskatīt no dažādiem leņķiem un ņemt vērā, ja jums ir daudz nezināmo, pareizi? Pareizi. Kašķus neprovocēšu. Jums ir tiesības domāt savas nosodošās domas, man dzīvot savu dzīvi, iespējams, pilnu kļūdām.
Nu ja cilveeks ienaak un ieraksta taadu komentu, ne pa kjeksi,ka dziive ir forsha, tad man domaat,ka grib ar kaaduparunaat. Nu te ir publisks forums,un ja negribas uzklausiit citu viedokljus,tad nevajag rakstiit. Jo nu galu galaa, te runa ir par divkosiibu un nodeviibu. Ne visi var priecaaties par to.
Neviens jau nepretendee uz to,ka zina kaa viss ir, bet tas jebkuraa gadiijumaa ir cuuciigi.
čāčā - droši, runājies! Tikai tā diskusija mums nesanāks auglīga, tapēc.. :) Nenoliedzu neko no tā, ka nav skaistākā rīcība, taču nevienu krāpusi neesmu.
Es jau neko..:D es vienkaarshi isdomaajsos kaa es justos,ja mans draugs shitaa. Taapees sevi pozicioneejot vinjavietaa, ta stulbi. Bet nu pashai jaadara,kaa gribi. Es vien iedomaajos sevi taadaa situaacija. Man tas nav pienjemami.
Muusu diskusija neraisaas,jo es nesaku to,ko tu gribi dzirdeet.tas arii viss.:D
čāčā, nē, tici, ka es neesmu no cilvēkiem, kam vajag teikt to, ko gaidu :) Es pilnībā tev piekrītu, jau teicu, ka man nepatiktu šāda rīcība! Šobrīd un sen, gribu visu izbeigt, bet negribu to darīt caur telefonu, nudien, tas būtu stulbi.