Scarlet - tad burkojies,līdz ciskas paliek sārtas. kā tad tu burkojies,ja tev nepaliek sārtas? tur jau tā visa sāls. burkas ar vakuuma palīdzību veicina asinsriti un tā tur tecinās,ka pa cisku un šķeļ tauciņus. ja nepaliek sārts - tad burkojies līdz ir sārts.
man burku beigās visa pakaļa un gurni ir rozā vēl labu laiku.
Katru dienu vingroju,bet nevaru ātrāk sagaidīt labus rezultātus. Apmēri krītās,bet svars nekrīt. Tas mani mazliet mulsina. Nekādus draņķus neēdu-miltus,maizi,saldumus,kartupeļus,rīsus. Izdzeru dienā 2l ūdens. Kas varē būt iemesls?
Šodien pārtieku no aukstās zupas, biezpiena un mazajiem kraukšķīgajiem burkāniņiem, Nekam citam nav laika.
A jūs burkojat tikai kājas vai arī tas der kādai citai ķermeņa daļai, piemēram tiem "burvīgajiem" rokturīšiem? :D
A jūs burkojat tikai kājas vai arī tas der kādai citai ķermeņa daļai, piemēram tiem "burvīgajiem" rokturīšiem?
Pamatā pret celulītu (ciskas, dibens). Mēģināju arī vēderu pieķert klāt, bet tur kaut kā ne man sārts palika, ne tauciņi plānāki palika :D bet Dibenam un ciskām viens-divi un viss rōzīgs un efekts ilgi nebija jāgaida!!!!!
Burkas var gan vēderam, gan rokturīšiem. Es vienu brīdi, pie pirmā piegājiena, ņēmu arī sānu tauciņus un nākamajā dienā sajūtas bija neaprakstāmas. itkā kāds būtu ar pagali pa sāniem sadevis.:D bet pāra cm arī dabūju nost no sāniem:)
Njā, es tā biju iedomājusies, ka tur jau tie tauki pastiprināti uzkrājas arī sliktākas asins cirkulācijas dēļ, tāpēc varbūt burciņas var arī tur kaut ko labvēlīgi izkustināt.
Būs vien man arī jāiegādā burkas un jāsadod ar pagali pa sāniem un ciskām. :D