_paris, viss būs čiki piki, ja pat es noliku ar pirmo reizi....un man nebija neviens, kam paprasīt padomu mājās, jo tētis nebrauca toreiz ar mašīnu, mamma arī nē un es gāju vēl videnē, viena no pirmajām liku, draugiem ar vēl nebija tiesību. Bija tikai tas, ko instruktors mācija, nu nebija viegli, bet beigās jau aizgāja un man tagad ļoti patīk braukt :) Visu noliku ar pirmo reizi :)
_paris, dzīve vai liktenis, vai karma, vai kas nu vēl par tevi apžēlojās- tā jau uz Amsterdamu netiki, tā vēl trūka, lai ēst nebūtu ko... nevar vienam cilvēkam TĀ neiet... :D
Un ja es dabūju tiesības, tad to tiešām jebkurš var izdarīt.
P.S. Gāzes pedālis ir pa labi :D Pa vidu bremzes, pa kreisi sajūgs :D
Paldies, meitenes par iedrošinājumu, ceru, ka būšu labs autovadītājs un ceru, ka man būs auto... :D sophie - nudien, tev taisnība, nevar taču TĀ neiet :D Sarunājām, ka brauksim uz Vācijas dienvidiem Jūlijā, Augustā, netikām uz Amsterdamu, nu neko - es jau ākstos, ka nemaz negribēju braukt pie tiem pīpētājiem :D
Es šodien vēlējos sevi palutināt ar siera karstmaizi, aizsoļoju uz veikalu, nopirku savu mīļāko čedariņu. Atnākot mājās un atverot paku, konstatēju, ka visas siera šķēlītes sapelējušas:@ Es esmu nereāli dusmīga. Termiņš vēl 2 mēn. bija. Izlidināju ārā. Būtu veikals tuvāk aizietu un pakašķētos, bet slinkums.
_paris - es arī ar nākamo nedēļu autoskolā! Kauns jau atzīt, bet otrais piegājiens. Sāku un nepabeidzu. Es zinu pedāļus, bet nemāku normāli uzsākt, krītu panikā krustojumos un braucu visās iespējamajās bedrēs :D
Easy,easy kad tētis blakus bļauj, pašai rokas trīc un mašīna tizlojās. Jā,mašīna. Ne jau nu es :D Meklēju jauku,pacietīgu puisi, kurš apmācīs braukt. :D Tādām kā man vsp aizliegt kāpt mašīnā pie stūres :D
-a pie nervozajiem labāk nemācīties..... nopietni!!!! Tā tik iedzīsi sevī riebumupret autovadīšanu. Tad jau labāk mācies ar autoskolas instruktoru, varbūt kāds draugsvarpamācīt, bet pie tādiem, kas bļauj, labāk nevajag :)
Pagājušo nedēļ ņēmos ar klepu un iesnām, 5dien mani piemeklē rotinieks, un šorīt atkal pamostos ar nenormalām iesnām, un es atkal tieši šodien gribēju iet paskriet! :( varbūt organisms saka, lai atpūšos? :D nu ne, tā nevar būt...
aaaa, vakar, pēc treniņa sataisīju savu koktēli, sapratu, ka nevaru viņu vairs iedzert, negaršo... varbūt kāda grib nipirkt? ar cepumu garšu? :) vesels maisiņš, pati tik kādas pāris reizes tik palietoju.