būs Tev - 4kg tas taču kā spļāvien jūrā 2l ūdens, ko Tu izdzer dienā jau ir gandrīz tie 2kg :D
Es pēc plāna gribu līdz fotosessijai nomest 5kg un to arī izdarīšu , nav tas nekas pārcilvēcisks.
Divas zero koolinas, zemenu sidrs, garnelu salatini(200gr), 3 karotes salatlapu ar kefiru, 2 tases kafijas, malks uudens un vakaraa bus calcberg alus. Gribaas jau Jack Daniels nopirkt, bet labaak jau 5dien.
haha,ja vien es jums pastāstītu ko ēdu šodien,bet es sāku diētu rītā,tāpēc varu vēl panašķoties.
Spagetī makaroni ar sieru, sulas saldējums, fit-keloksi(250g):D+piens, 2 kafijas, zefīrs, 2 šokolādes cepumi, 2 maizītes ar sieru:D
Lūk iemesls kāpēc sākšu diētu:)
Brokastīs salāti ar bezpiedevu jogurtu un (neizturēju) 2 mednieku desiņas.
Pusdienas ēdu kafejnīcā - grilēti dārzeņi ar lasi un krēmsieru.
Un vairāk šodien arī nav apetītes. :/
slimošanas dēļ puncis pavisam iekritis, vismaz drēbes labi izskatās uz tāda praktiski plakana vēdera.
es arvien vairāk stresoju jo man pēc nedēļas uz baseina apmeklējumu jāiet, lielā cilvēku lokā...es un peldkostīms..brrr. nē nu ja man ies tikpat labi kā līdz šim, vajadzētu būt ciešami, bet gribas lai ir LABI. par laimi publiskaja jāiet ar kopējo, tas man tāds labs. materiāls un šuvums interesants jo vēderu iesūc iekšā pilnīgi plakanu.