_paris - jā...es jau dzeru to omperozolu, vai kā viņš tur. dzīvoju kā cilvēks, jau ieprieš minēju,ka vai vispār zāes dzerot ir jēga iet uz kobru,ka viss jau tur vesels, bet nu - šodien bladāc! slikti. :(
ceru,ka tas kuņģis būs vainīgs un nākamnedēļ viss taps skaidrs.
čāča - nē, nebija, tikai slikta dūša, visbiežāk no rīta un vispār kā nepaēd, tā slikti. Viņam esot pārāk daudz kunģa sulas, visu laiku jāēd, lai kunģa sula nekairinātu - kaut kā tā. Tas no nerviem varot būt, arīdzen.
Sodien man brivdiena,aizgaju skriet jau pusdienlaika,uzreiz pec mainikira :D Jus jau drosi vien lasijat cita diskusija,ko es uzzinaju :DTad nu tagad vel pavingrosu :D un bus manas dusmas projam.Sodien nosveros-rada,ka sveru 47kg,bet man tie svari tadi neuzticami :D
Meitenes luuudzu palidziet!!! Vajag nomest riepu:D vajag steidzama dieta lai no 54kg uz 50 parietu ieverosu jebkuru dietu,tikai kuru lai ieveroju? Ko iesakat?
kur tik pieticīgi?man šodien arī jāiet uz nagiem. Arī gēls, doma uz kaut ko spilgti oranžu vai strīpaniu. esmu nobriedusi. :) tagad man ir jiftīgi koši zili.:)
Ko te var palasit? Redzu komentarus par nagiem:D seit,tacu var apjukt. Brinos par -Noslepumaina-rezultatiem. Vari man vienkarsi pateilt ko est un ko darit. Pati uz savu galvu ar dietam putras,kuras beidzas pec nedelas:D