Ai, mertisa, bez ironijas saku, ka man Tevis šobrīd ļoti žēl - dikti Tevi plosa un sunī, bet Tavai nostājai jautājumā par vientuļajām māmiņām arī nepiekrītu, kaut kā neglīti izklausījās tas Tavs jautājums Nu kur tādā vecumā var paspēt kļūt par vientuļajām mātēm?.
Par tēmas otru pusi jāpiekrīt. Nav gan tā, ka mani ļoti satrauc citu gultas dzīve, galvenokārt man tomēr rūp tikai savējā, bet kaut kāds mauciskums gaisā virmo. Es nezinu, vai man fizionomija tāda, kas rosina būt atklātiem un daudzko stāstīt, bet es arī esmu dzirdējusi visādus šausmu stāstiņus par to, kā it kā zolīda jaunkundze ar dzērumā iepazītiem vīriešiem flirtējas un pēc tam attopas vārtrūmē ar gar kājām tekošu dzīvības suliņu un bez mazākās apziņas, kuram tā īsti pieder, vai arī kā čaļi noķer klubā muļķi, citēju, pietaisa visus caurumus un palaiž, lai iet. Vai arī kā vīrietim pēc pavisam neilgas pazīšanās turpat mašīnā sniedz pilnu komplektiņu. Arī pati vienreiz paziņu pirts pasākumā uzskrēju diviem pāris stundu pazīstamo fiksajam kniebienam.
Es gan īsti nezinu, kas ir skumjāk - tās brīvdomīgās sievietes, vai vīrieši, kuri nevar paturēt mēli aiz zobiem un ar saviem "varoņdarbiem" lielās pusei pasaules.