Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nepatēma 04.11.

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
LABRĪT!
Ko? Jūs tik agri neceļaties?

Pēdējā brīvā nakts un esmu vēl augšā, uz riņķi viena un tā pati dziesma un raudu par dzīvi, bet ne par to ir šī ne pa tēmu beztēma

Kāds laiks ārā? Sen neesmu īsti bijusi. UN KĀ TEV IET UN KO TU DARI?

Nosauciet vienu labu lietu, ko šodien izdarīsiet, pavisam random :)

ES apņemos un apsolu šodien..
2 reizes iztīrīt zobus?
04.11.2012 04:22 |

Reitings 262
Reģ: 19.07.2011
Ja no rīta jutos labi un biju priecīga, tad uz vakaru viss mainījās. Rupji izsakoties, kāds piedir*a manu dvēseli. Tik neiejūtīgi pamest.. Saprotu, ka starp mums nebija nekas nopietns, bet patiešām varēja būt. Un tagad ar mani tā izrīkojas. Sāp jau dikti, bet jāceļ galva augšā un jāiet uz priekšu!
04.11.2012 22:59 |

Reitings 55
Reģ: 29.10.2012
Turies, LAURA, kādreiz satiksi savu īsto un tajā mirklī sapratīsi, kāpēc ne ar vienu citu nesanāca.
04.11.2012 23:18 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
HELP!

Atkal es ar saviem studiju jautājumiem, taču mēģināts nav zaudēts, līdz šim te ļoti jaukas un atsaucīgas būtnes bijušas :) -

ko jūs domājat par vēlēšanu ģeogrāfisko sadalījumu? Viss apmierina vai vajadzētu vairāk apgabalu ar īsākiem sarakstiem vai tieši mazāk? Varbūt tikai 1 kā Luksemburgā?
05.11.2012 00:02 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Es tieši domāju, ka vajadzētu mazāk apgabalu, uz tā rēķina prēmēt pašvaldību ierēdņus par konkrētiem sasniegumiem. Piemēram - izremontējām skolu, paņēmām darbā pāris labus skolotājus un līdz ar to uzreiz mazāk skolēnu aizgāja vidusskolā mācīties uz Rīgu, auda seko solēnam, ā, mēs pat nopelnījām? Kurš ir iniciators? Ā, tu? Ok, nu tev prēmija - 2 mēnešalgas. Gribētos, lai ierēdņi būtu motivēti vairāk darīt aprinķu labā. Savādāk es te skatos, kā sēž mana ciema padome - jaunā mājā, sekretāre, sekretāres galā, bet pagastā reāli nekas nenotiek. Nekādi pašvaldības veidoti pasākumi, pat uz Līgo nē! Tajā pašā laikā, mazie blakus ciemi rīko saviem iedzīvotājiem gan balles, gan izglītojošus pasākumus.
Viens vēlēšanu aprinķis gan būtu par maz, jo tad gan lauki tiktu diskriminēti.
05.11.2012 00:15 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
domāju tāpat kā Ance
05.11.2012 00:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)