Rakstiishu bez garumziimeem, neprotu te telefonaa iesleegt :)
Jau gadu mokos ar veedera puushanos. Bet nevis taa vienkaarshi sapuushas, bet sapuuties ir nepaartraukti, pat no riitiem. Peec paeeshanas vispaar sajuuta, ka zarnas uzspraags :( veeders milziigs kaa gruutniecei. Nespeeks, pastiprinaats nogurums. Taa visa deelj naak klaat arii depresija. Esmu taisiijusi analiizes, atkaartoti. Helikobakteerija nav, uriinanaliizes un feechu arii labas, miltu nepanesamiibas nav, nesen izieta kolonoskopija (kobra) un fibroskopija (zarnas) - arii tur neko atrast nevar. Taisiita arii sonograafija - redzeeja tik to, ka zarnaas par daudz gaisa. Nekaadi medikamenti kaa espumisan utml neliidz, arii recepshu medilamenti. Esmu jau izmisumaa ;( jaa, piemirsu, arii vairogdziedzerim viss kaartibaa. Pirms gada sveeru 50kg, veeders bija plakans, nekad nepuutaas. Bet tagad taa briesmiigaa sajuuta, ka spraagsti pushu :/ nesaprotu - ko lai veel paarbauda ;( svars arii naacis klaat par 6 kg. Eeshanas paradumi nav mainiiti, meegjinaaju sportot, tas neliidz.nu jau ir tik traki, ka viseertaakaa poza ir guljus.. zinu, ka neesat aarstes, bet man iestaajies izmisums ;(