Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

izmisums!

Reitings 419
Reģ: 29.01.2009
Rakstiishu bez garumziimeem, neprotu te telefonaa iesleegt :)

Jau gadu mokos ar veedera puushanos. Bet nevis taa vienkaarshi sapuushas, bet sapuuties ir nepaartraukti, pat no riitiem. Peec paeeshanas vispaar sajuuta, ka zarnas uzspraags :( veeders milziigs kaa gruutniecei. Nespeeks, pastiprinaats nogurums. Taa visa deelj naak klaat arii depresija. Esmu taisiijusi analiizes, atkaartoti. Helikobakteerija nav, uriinanaliizes un feechu arii labas, miltu nepanesamiibas nav, nesen izieta kolonoskopija (kobra) un fibroskopija (zarnas) - arii tur neko atrast nevar. Taisiita arii sonograafija - redzeeja tik to, ka zarnaas par daudz gaisa. Nekaadi medikamenti kaa espumisan utml neliidz, arii recepshu medilamenti. Esmu jau izmisumaa ;( jaa, piemirsu, arii vairogdziedzerim viss kaartibaa. Pirms gada sveeru 50kg, veeders bija plakans, nekad nepuutaas. Bet tagad taa briesmiigaa sajuuta, ka spraagsti pushu :/ nesaprotu - ko lai veel paarbauda ;( svars arii naacis klaat par 6 kg. Eeshanas paradumi nav mainiiti, meegjinaaju sportot, tas neliidz.nu jau ir tik traki, ka viseertaakaa poza ir guljus.. zinu, ka neesat aarstes, bet man iestaajies izmisums ;(
03.11.2012 21:38 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
Saki, ka ēšanas paradumi nav mainījušies,
bet varbūt vajag mainīt,
neēd neko no kā pūšas vēders.
Tas ar laiku mainās, arī es kādreiz varēju ēst zirņus, kāpostus...
tagad vairs nevaru, briesmīgi pūšas.
03.11.2012 21:42 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
nu, man kad nereāli sapūties vēders, paguļu uz vēdera, lai visas gāzes iznāk ārā :D vai mēginu pamasēt, ja nav iespēja apgulties, tāpat gāze izpirdīsies :D:D pašai smiekls nāk.
ok, bet ja tev ir tik nopietni, kā profesionāls ārsts nespēj atklāt kas ir?
03.11.2012 21:45 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
jau citaa diskusijaa sho rakstiiju - beidz eest svaigus daarzenjus un augljus, galju, piena produktus, graudaugus un daarzenjus katru eed atseviskji. pa vidu eeshanai nedzer uudeni, izvairies no paakshaugiem. praktiski noveers jebkuru varbuutiibu, ka tevis apeestaa paartika var izveidot puushanas procesu veederaa un radiit gaazes.
03.11.2012 21:46 |

Reitings 419
Man ir tik traki, ka riiklee taada kaa dedzinosha sajuuta. Ceptus eedienus nelietoju, paakshaugus reti. Sanaak, ka jaameegjina kkas liidziigs daliitam uzturam? Kaapostus arii needu.. ehh :/
03.11.2012 21:54 |

Reitings 150
Tev varbūt pie kādas dziednieces vajag aizieet,izklausās diezgan nopietni..
03.11.2012 21:58 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
dalītais uzturs nav veselīgs un nepalīdzēs
03.11.2012 22:01 |

Reitings 419
Taadu domu jau saaku apsveert.. jo vairs nezinu kurp griezties... varbuut ceelonis ir kkas pavisam cits.. kaads cits orgaans.. nezinu. .. :(
03.11.2012 22:03 |

Reitings 4183
sema, bet tev pastiprinātas gāzes arī ir?
03.11.2012 22:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
zili_rudzi - paskaidro, kas daliitajaa uzturaa ir neveseliigs tavupraat, ja jau to iesaka pat aarsti? man savulaik paliidzeeja tas noveerst veedera puushanaas probleemu. :)
". Neēd kopā gaļu ar maizi, makaroniem un kartupeļiem. Gaļa veido skābas gremošanas sulas un gremojas lēni. Maize, makaroni un kartupeļi veido sārmainas sulas, gremojas ātri un tiem nepieciešami citādi fermenti nekā gaļai. Ja tu šos produktus ēd kopā, dažādie fermenti un gremošanas sulas tavā kuņģī ‘’karo’’ savā starpā, līdz neitralizē cits citu, rezultātā uzturs nav labi sagremots."
" Maltītes beigās neēd augļus. Augļi ir visātrāk sagremojamie produkti un to sagremošanai nepieciešami pavisam citādi fermenti, nekā iepriekš minētiem produktiem, tāpēc augļus vienmēr ēd atsevišķi vismaz 30 minūtes pēc citu grupu produktu uzņemšanas. Piemēram, pēc vistas gaļas ēšanas apēstais ābols drīz vien sāks kuņģī rūgt un veidosies gāzes."
03.11.2012 22:08 |

Reitings 419
Tur jau taa lieta, ka gaazu izvadiishana principaa nenotiek. Taa ir citaadaaka veedera puushanaas,, kad saeedies, piemeeram, kaapostus..
03.11.2012 22:10 |

Reitings 4183
krista, ārsti? :o varbūt tikai pagrīdes ārsti, kuriem nav saprašana par fizioloģiju ;) tātad, ja ilgstoši dalīsi uzturu, gremošanas sulu sastāvs mainīsies, pielāgojoties jaunajai ēdienkartei, tājēdāji, vājinot gremošanas orgānus, jo fermenti nepildīs savas funkcijas... būtībā sekas ir tādas, ka cilvēks paliek kroplis, jo nevar vairs neēst nedalīti, jo vari sākt vemt.
bet katrs jau var izvēlēties, ko un kā ēst, tikai nevienam dalīto uzturu neiesaku ;))
03.11.2012 22:15 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
ķimeņu tēju esi dzērusi? Ir pretīga,bet palīdz vienmēr, padzer kaut vai nedēļu, bet kad draudzenei ieteicu,pēc trešās krūzes jau palīdzēja. Takā veiksmes!
03.11.2012 22:19 |

Reitings 22
Reģ: 18.06.2012
SVeika:)
Man bija aklā zarna...sākumā nenormāli vienkārši pūtās vēders. Atlika kaut tikai ūdeni vienu malciņu iedzert - vēders kā bumba... Man ar bija jau uz robežas ar depresiju, juku vienkārši prātā, diskomforts nereāls!
Tā bija apmēram nedēļu...un tad tikai sākās sāpes, ar tām ar kādas dienas nostaigāju, līdz sapratu, ka kaut kas tiešām nav kārtībā. Nu tad braucu uz slimnīcu, uzņemšanā pateica ka aklā zarna :)
Bet interesanti, ja saki, ka visi orgāni pārbaudīti un nekas nav atrasts!
Ja jau ar zarnām viss ok, tad droši vien, ka nav aklā...
Katrā ziņā, veiksmi! :)
03.11.2012 22:44 |

Reitings 419
Kjimenju teeja tika dzerta ilgstoshi.neliidzeeja. paliek tikai ar katru dienu gruutaak. Zuud dziives spars. Nav jau arii energjijas, ja visu laiku sajuuta, ka buutu apeedis ziloni :/ aklaa zarna mani nemo iitu tik ilci. Veel variants zhultsakmenji..? Olniicu veezis? Bet tikko kaa biju pie ginekologa. Peedeejais salminjsh tieshaam buus dziednieks..
03.11.2012 23:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits