Sveiki, zinu, ka te ir daudz jauku un saprotošu meiteņu, kuras ir pieredzējušas.
Tātad īsumā izstāstīšu savu problēmu, un stāstu, kas mani nedaudz, vai pat nomāc.
Lieta tāda, ka ar puisi esmu kopā jau 2,5 gadus, sākumā viss bija ideāli, tikāmies kad gribēju, katru dienu, vienkārši lidoju, viss bija kā pasakā, tad nokrita rozā brilles, un vairs nebija tā kā sākumā. Esam gājuši pa kalniem un lejām. dažreiz pat liekas, vai man ir jēga vēl cīnīties par kko?
tagad sanāk, tā ka katrs dzīvojam savā pilsētā, jo es uzsāku studēt, un vinš palika manā pilsētā, kur es esmu katru nedēļas nogali.
no sākuma es domāju, kā būs, ka mēs nedēļu netiksimies, bet no sākuma gāja labi, pat likās, ka attiecības no tā, ka esam katrs savā pilsētā, ir uzlabojušās. Katras brīvdienas paliku pie viņa pa nakti, forši dzīvojāmies., kā arī, kad esam katrs citur, sarakstījāmies caur skype.
tagad ir tāds periods, ka caur skype viņš man uzraksta ļoti reti. negrib, lai es pie viņa palieku, jā , tā arī pasaka, ka negrib. es nesaprotu, kā var negribēt gulēt ar mīļoto, ja neesi redzējis viņu veselu nedēļu. tas viss, manuprāt, ir saistīts ar to, ka viņš tagad ir pievērsies kādia datorspēlei, kas , manuprāt, viņam ir svarīgāka par mani. negrib satikties, visu laiku spēlē to sasodīto spēli.. grrr, un vēl tāda lieta, ka es visu laiku apvainojos, viņš uzskata , ka par sīkumiem, bet nezinu vai tie ir sīkumi, ka viņam tā datorspēle svarīgāka par mani.
ko man darīt, lai viņš atkal mani grib kā sākumā? lai vēlas ar mani pavadīt daudz laika, interesējas vairāk, un lai vairāk izrāda mīļumu, mīlestību, utt?
varbūt kādu laiku pirmajai nerakstīt, gaidīt kad vinš uzrakstīs, kad sāks vairāk interesēties par mani? un kā viņam likt manīt, ka man ļoti nepatīk, ka viņš varteikt, visu savu brīvo laiku pavada pie datora ar savu spēli?????