iemarinētas vistiņas - spārniņi, stilbiņa, jebkas. un kartupelīši. var biezpienīti vēl uzjaukt pilnai laimei. izmaksā zem 2 ls, ja mājās ir pašu kartupeļi. mazāk, ja mētājas puizlietota majonēze un sinepes.
vispār marinēt ir elementāri, es tā esmu sapratusi. paņem stilbiņus, uzgriez pa virsu sīpolu, iespied ķiploku, trekna tējkarote sinepju, sāls, pipari, bišku etiķis un majonēze. ja ir mājās var vēl tējkaroti adžikas pielikt. iznāk vienkārši burvelīgi. cep kā gribi - uz pannas vai krāsnī. es bieži taisu ar diviem un vairāk sīpoliem un pēc tam vēl atsevišķi tos iemarinētos sīpolus sacepu, vispār ņamma. un kartupeļus klāt. viss, kas vajadzīgs.