Iespiadojoties no iepriekšējās diskusijas,lasu,ka daudzas maina šampunus,balzāmus,visādus krēmus,bet kas ir tās preces,ko jūs pērkat tikai un vienīgi to? No sērijas - ieeju veikalā,paķeru,ko man vajag,uz citiem pat neskatos?
Murr murr, par Colgate® Sensitive Pro-Relief™ zobu pastas man tāds jautājums. Man zobārsts arī ieteica lietot šo zobu pastu, bet es aizmirsu pajautāt kuras ir līdzīgas.
Vācijā neviena veikalā šo nevaru atrast. Varbūt ir kāda līdzīga, ko ir vērts man šeit pameklēt?
Varbūt vēl kāda zina?
Dzintaras pieniņš sejai. Ļoti patīk jau vairākus gadus, bet visu citu gan pamainu ik pa laikam. Bet ļoti reti ņemu kaut ko pavisam jaunu un nekad nemēģinātu - vienkārši ir firmas, kuras ņemu un savā starpā mainu.
Lex, es izvēlos Nivea Fresh natural. Tas tāds caurspīdīgs, ar rullīti. Smarža(vismaz manuprāt) nav uzkrītoša un pats galvenais - man vairs nav jāuztraucas, ka būs baltie pleķi. Iepriekš tā man bija problēma nr.1.
-Nivea tumsi zilā higēniskā
-OB
-elvital matu maska/kondicinonieris tas kurs uzreiz iedarbojas
-loreal recital matu kr. (ja agrāk pirku garnier lētāku pa 2Ls ar santīmiem, tad tagad vairākus -mēnešus pērkot loreal pa 7 ls jūtu labu atšķirību)
-body shop tējas koka līnija sejai (labi, patīk)
gribu pamēģināt to Bioderma ūdeni, tiešām laikam dikti labs, ja jau daudzas lieto!??!