Gribu pasūdzēties. :D
Tātad jau sen atpakaļ bija konflikts starp mums (es un vīrs) un vēl kādu pāri. Rezultātā mēs nebijām kādu gadu kontaktējušies. Uzradās viņi atkal ar vēlmi atvainoties. Uzaicinājumi draugos utt. Ok, vīrs pāris reizes satikās, bet tā arī nekādu atvainošanos nedzirdēja. Kontakti atkal sāka pazust. Izdzēsu to meiteni no saviem draugiem. Parādījās uzaicinājums atpakaļ. Neapstiprināju. Raksta man uz mammam.lv profilu, kāpēc tad man vīrs tā negribot ar viņu (meiteni) kontaktēties. Atbildēju godīgi, kas un kā. Šī sadusmojās, raksta - netraucēsim, lai veicas, ka viņai nav visa vaina jāgrūž virsū un ka neesam tīņi, lai strīdētos. Jāpiebilst, ka toreiz biju grūtniecības pēdējās nedēļās un biju novesta līdz histērijai. Par to viņa raksta, ka man nekas nebūtu noticis, kā TIKAI priekšlaicīgi dzemdējusi. Es atbildu, ka tikai atbildēju uz viņas jautājumu. Viņas atbilde - viņa neies strīdēties, ka esot augstākas lietas, ko darīt. Viss. Izdzēsa savu profilu. Nu kāpēc tad viņa meklē kontaktu, ja pēc godīgas atbildes ir šitāda reakcija. Jāsaka, ka to gadu, kamēr nekontaktējāmies, viņa bieži skatījās manu profilu, mainīja uzvārdu un lika viltus kāzu bildes, lai tikai pievērstu manu uzmanību. Kur loģika? Liekas, ka viņai deguns tik augstu gaisā, ka neko aiz tā vairs neredz.
Viens pluss tajā visā ir, beidzot liksies mierā. :D