Zuziite
Nu, par to vienkārši-draugi būšanu - nu,kādu laiku atpakaļ iepazinos ar vienu burvīgu puisi, arī ilgi vienkārši draudzējāmies, nevarēju saprast; beigās paprasīju. Uzzināju, ka nē, viņš neko vairāk negrib, toties mēs palikām tāpat arī, vienkārši draugi. Un pāris mēnešus vēlāk nejauši viņu iepazīstināju ar savu senāko un labāko draudzeni un tagad viņiem nākamvasar kāzas :)
Pati saprotu, ka viņš nebija īstais man, toties viņi viens otram ir kā radīti un esmu no sirds priecīga.
No otras puses, negribas zināt, gribas to intrigu, pacietību.. you know, take things slow. Bet tas draud ievilkties un beigās nekas nenotiks. Man ir līdzīga situācija; mēģināju uzņemties iniciatīvu pati, puisis kaut kā tizli atreaģēja, beigās sapratu ka nebūs un tagad cenšos pret viņu izturēies kā pret vienkārši draugu un ceru, ka vismaz draudzība tur sanāks, jo zemē metams jau nav. Žēl, protams, moš vēl paspēs attapties, bet šaubos. Kaut kāds pašlepnums jau jāsaglabā.
Tāpēc pajautā.
ZIni kā, mēģini paflirtēt. Mazliet kko kkā. Vai uzaicini kaut kur aiziet kopā, kaut vai kino, kāds pasākums, vai teiksim "tur tāda un tāda ballīte, negribu iet viena, sastādīsi kompāniju?" un tā, izrādi viņam, ka esi ieinteresēta. Izmet kādas jaukas frāzes, pieklājīgus komplimentus, piemēram, ka Tev patīk ar viņu pavadīt kopā laiku. Vai, galu galā, nostājies aci pret aci un pasaki, ka esi samulsusi. Viņš, loģiski, prasīs, kāpēc. Un tad nu, uztaisi savu visburvīgāko seju, mazliet nosarksti un paskaidro, ka nu, jau kādu laiku nevari saprast, kā pret viņu izturēties, jo nespēj izprast, vai viņam Tu patīc, vai arī esat tikai draugi. Un tā tālāk :D
Es tā vismaz darītu. :D