Attiecību izvēle

Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Šobrīd kkā aktīvi darbojos pa cosmo,nez kapēc tā ,haha.
Vēlējos jums izklāstīt savu problēmu,ja to tā var nosaukt,ir tā,ka tiekos ar vienu puisi,sauksim viņu par Jāni,bieži ejam ārā un tādā garā,jau kādus 2 mēnešus,bet nekas nenotiek no viņa puses,es nezinu kapēc,nevēlos arī jautāt,jo tas visu varētu pasliktināt..

Situācija ir tāda,ka esmu iepatikusies vienam citam puisim,sauksim viņu par Mārtiņu,kurš man pievērš savu uzmanību,bet es nevēlos viņam atbildēt ar to pašu,jo ceru vēl uz Jāni,varbūt es esmu muļķe,bet kā man rīkoties??
Varbūt izrunāties ar Jāni,pajautājot vai es viņu saistu vai viņš ar mani vēlas būt tikai draugi,bet no vienas puses,tas varētu viņu aizbiedēt,ja viņs plāno ar mani kko uzsākt..
Sarežģīta situācija,bet kā jūs rīkotos,meitenes,un kā būtu labāk rīkoties man??
Paldies!!
01.11.2012 22:28 |

Reitings 350
^^ - kā vīrieša viedoklis lieti palīdzēja padomāt varbūt tomēr saņemties un pajautāt :)
taču šeit atkal ir tas,ka tu neizni ko domā otrs cilvēks.. Klau,tu kā vīriešu dzimuma pārstāvis, tas kaut kā daļēji viņu neaizbiedētu ja es viņam tieši pajautātu vai es tev patīku un vai tu uztver mani tikai kā draugu utt??!?!
02.11.2012 13:30 |

Reitings 350
Sany - kā jau es te iepriekš ar vienu dūdiņu runājos,ka ir bučas tikai tad kad ir zem grādiem,nepa'tikami ,protams,ka tikai tad..
Viņš biezzi vien saka varētu kādreiz uz filmu aizbraukt, aiziet pie viņa uztaisīt kādu ballīti utt., bet kapēc ,ja viņš tā saka,tad varbūt patīku, bet kapēc tad tik ilgi nu??? Varbūt viņš domā tikai kā labi pavadīt laiku kopā,kā draugi,ne kā attiecību cilvēki!?!?
02.11.2012 13:33 |

Reitings 350
brighterboom -
visu vajag tagad un uzreiz - būs, nebūs?
jaa vaine?? bet 2vi mēneši tikai kā draugi, un,nu jā, es neiznu,viņam ir meitenes kā labas draudzenes,varbūt viņš mani arī par tādu uztver?? eghh,tik sarežģīti ..
02.11.2012 13:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet tu nekad nezināsi, ko domā otrs cilvēks, ja nepajautāsi. tu visu mūžu tā dzīvosu, kamēr viņš pats kko nepateiks, jo baidīsies? es agrāk arī baidījos. un tad es sapratu, ka es taču neko nezaudēšu. ja cilvēks nevēlēsies ar mani būt kopā, tad, jo ātrāk es to uzzināšu, jo labāk. kāpēc jāvelk garumā un sevi jāsāpina? nejautājot tu neko neiegūsi, tikai vilcināsi laiku jekurā gadījumā. ja viņš vēlēsies būt ar tevi, tad tā arī notiks, bet, ja n\e- tad kam tev vajadzīgs vīrietis, kurš tevi nemīlēs?ar varu mīļa nebūsi.
es atceros vienu atgadījumu, lai gan tādi ir bijuši vairāki, kad puisim telefona sarunā pateicu, ka klau-kas notiek?kā mēs tālāk dzīvosim?visu mūžu tā kkad kkur satiksimies?un pajautāju viņa nolūkus utt.nu beigās mums tāpat nekas neizveidojās utt un ļoti labi , ka tā, jo viņš nav attiecību cilvēks. bet tajā brīdī uzzināju, ka patīku utt un ka vēlētos ko nopietnāku. vnk no sākuma pieej tai lietai maigi un bez uzbrukumiem. ja puisis izvairās un nedod skaidras atbildes, tad jautā jau konkrētāk. un atbildi-nezinu-nepieņem
02.11.2012 13:39 |

Reitings 8272
nu man bija 2 pretstati šādās reizēs- viens gadījums bija, ka puisis manī bija iemīlējies un baidījās man tuvoties un no citu runām, aprunāšanām, ko es teikšu u.tml. otrs gadījums bija mans jau augstākminētais. nu viņš teica, ka vēlas ko nopietnu, bet es beigās sapratu, ka nu nebūs nekas.un labi, ka tā, jo, lai gan sen jau ar viņu vsp neesmu ne tusējusies kopā, ne vsp satikusies, nesen uzzināju, ka visas savas meitenes viņš ir krāpis.
02.11.2012 13:42 |

Reitings 350
Sany - Laikam jau būs jādara kā tu saki, vienkārši jāpajautā,bet tas ir tik grūti..
Unun,kā tu reaģēji ka pateica,ka tu patīc? Kā viņš uzvedās?
02.11.2012 13:43 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zuziite neviens nespēj izlasīt otra domas! Tas ir fakts! Ja ir kāds telepāts, tad cepuri nost viņam.

Iejūtoties viņa lomā, un ja man sieviete prasītu tāda rakstura jautājumus, es nenobītos. Tiesa es arī nestaigātu divus mēnešus apkārt luncinoties un neko nedarot ..

Vienīgi jāpadomā par to, kā to pasniegt .. tiešs jautājums varbūt pat nav nepieciešams. Es visticamāk sāktu ar kaut ko šādu :"Zini, mēs jau divus mēnešus draudzīgi tiekamies un patīkami kopā pavadam laiku. Esmu mazliet nesaprašanā .. Vai Tu mani uztver tikai kā draugu?" Nav tieša jautājuma par būšanu puisim, kas ļauj tomēr arī viņa iniciatīvai .. kas ir nepieciešams:D Ja viņš uzdod pretjautājumu, tad tas nav korekti .. tikai izvairīšanās no atbildes ..
02.11.2012 13:49 |

Reitings 350
^^ - Bet,bet, ja nu viņš pasaka ka jā es viņam simpatizēju,es jau nevaru tā pajautāt pretim- ko tad tu bremzee?? :D:D Un tad atkal laiks ietu,un nekas nenotiktu utt.. :D aijjj,traki,traki,bail jautāt bet laikam jau jāizdara,bet ja nu viņš tikai pasmejotie atbildēs,jā kā draugu,ko tad citu?? :D:D
02.11.2012 14:03 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zuziite Tici vai nē, bet es tieši tā arī pateiktu :D Aš burts burtā! :D Bet es esmu es :D

Tiešām prasās Tavs un viņa vecums, lai tālāk komentētu .. negribas šaut pār strīpu .. Bet nu ja atbilde pozitīva, tad var kādā interesantā brīdī paķert viņa roku .. piemēram, pieskrienot mirgojošam zaļajam luksaforam, lai paspētu pārskriet .. vai kam tamlīdzīgam .. ja dūša lielāka, tad ko radikālāku :D

Ja negatīva, tad dzīve turpinās un ir taču daudz zivis dīķī :D Un tiešām, beidz pati sevi čakarēt .. vajag kaut kādu noteiktību tomēr tur .. cik var nenoteiktībā dzīvot un sapņu pilis celt .. gan jau ka abi :D
02.11.2012 14:29 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Zuziite
Nu, par to vienkārši-draugi būšanu - nu,kādu laiku atpakaļ iepazinos ar vienu burvīgu puisi, arī ilgi vienkārši draudzējāmies, nevarēju saprast; beigās paprasīju. Uzzināju, ka nē, viņš neko vairāk negrib, toties mēs palikām tāpat arī, vienkārši draugi. Un pāris mēnešus vēlāk nejauši viņu iepazīstināju ar savu senāko un labāko draudzeni un tagad viņiem nākamvasar kāzas :)
Pati saprotu, ka viņš nebija īstais man, toties viņi viens otram ir kā radīti un esmu no sirds priecīga.

No otras puses, negribas zināt, gribas to intrigu, pacietību.. you know, take things slow. Bet tas draud ievilkties un beigās nekas nenotiks. Man ir līdzīga situācija; mēģināju uzņemties iniciatīvu pati, puisis kaut kā tizli atreaģēja, beigās sapratu ka nebūs un tagad cenšos pret viņu izturēies kā pret vienkārši draugu un ceru, ka vismaz draudzība tur sanāks, jo zemē metams jau nav. Žēl, protams, moš vēl paspēs attapties, bet šaubos. Kaut kāds pašlepnums jau jāsaglabā.

Tāpēc pajautā.

ZIni kā, mēģini paflirtēt. Mazliet kko kkā. Vai uzaicini kaut kur aiziet kopā, kaut vai kino, kāds pasākums, vai teiksim "tur tāda un tāda ballīte, negribu iet viena, sastādīsi kompāniju?" un tā, izrādi viņam, ka esi ieinteresēta. Izmet kādas jaukas frāzes, pieklājīgus komplimentus, piemēram, ka Tev patīk ar viņu pavadīt kopā laiku. Vai, galu galā, nostājies aci pret aci un pasaki, ka esi samulsusi. Viņš, loģiski, prasīs, kāpēc. Un tad nu, uztaisi savu visburvīgāko seju, mazliet nosarksti un paskaidro, ka nu, jau kādu laiku nevari saprast, kā pret viņu izturēties, jo nespēj izprast, vai viņam Tu patīc, vai arī esat tikai draugi. Un tā tālāk :D

Es tā vismaz darītu. :D
02.11.2012 14:34 |

Reitings 160
Piekrītu ^^ par šo:

Bet nu ja atbilde pozitīva, tad var kādā interesantā brīdī paķert viņa roku .. piemēram, pieskrienot mirgojošam zaļajam luksaforam, lai paspētu pārskriet .. vai kam tamlīdzīgam .. ja dūša lielāka, tad ko radikālāku
02.11.2012 14:35 |

Reitings 8272
Zuziite- par to, kurs bija manī samīlējies-viņš to man vsp pateica, ka sen vairs nesatikāmies un viņš dzīvoja kopā ar citu sievieti, tad viņš bija gatavs aiziet, bet man jau bija sava dzīve un es ar viņu nevēlējos attiecības, jo uztvēru kā parastu draugu. viņš ar to nekad nesamierinājās. tagad.. nezinu, ceru, ka tur augšā, ir samierinājies.
par to, kuram pati pajautāju skaidri un gaiši- nu viņš vsp domāja, ka vēl ilgi dzīvošu ar vecākiem un domāja, ka ne uz ko nopietnu neesmu spējīga. tad pateicu, ka sen jau gribu doties rprom, bet nevēlos īsti viena dzīvot. parunājām, sapratu, ka viņš nebūs tas, ar kuru uzsākt ko nopietnāku, jo teica vienu, bet es jutu no viņa ko citu.
nu tā, kad viņam jautāsi, klausies uzmanīgi vārdos un intonācijā. visvairāk savā intiuīcijā. agrāk es viņai neklausīju un daudz muļķību sadarīju, bet tagad ir tā, ja jūtu, ka ar to cilvēku man nekas nebūs, tad vnk nebūs. kā arī nebaidījos šoreiz sākt attiecības, kurām, šķita, ka vispār nav un nekad nebūs nākotnes, bet es kkā šoreiz sajutu, ka kkas būs, ka nevajag uzreiz no visa atteikties. tagad dzīvojam laimīgi kopā :) nu vismaz pagaidām. izslēdz tos variantus, kur ir neziņa. cik tad ilgi gaidīdi, kamēr puisis nolemtu runāt ar tevi par dzīvošanu kopā? vairākus gadus?pajautā skaidri un gaiši, tad arī puisis redzēs, ka neesi ar pliku roku ņemamu un ka navarēs ilgi šādu situāciju uzturēt.
02.11.2012 14:41 |

Reitings 8272
vot pareizi vārdi ir brighterboom. pajautā viņam kaut vai pa telefonu vai sms, ja neesi tik drosmīga, lai pateiktu acīs, ka nespēj izprast, vai viņam Tu patīc, vai arī esat tikai draugi. tieši šī frāza būs ļoti laba. un vari mazgāt rokas nevainībā, jo neesi lūgusi viņam kļūs par tavu puisi. viņš varēs uzņemties džentlmaņa lomu un pajautāt tev vai vēlies būt viņa draudzene. ja arī nevēlēsies, tas vismaz nebūs trieciens tavai pašcieņai utt, kā arī tā nebūs uzbāšanās. bet puisim būs iespēja reaģēt un būt vīrišķīgam. nu ja viņš vel tad kautrējas, tad nafig tev tādu. gultā arī kautrēsieties?diez vai, ka tev ir vaajdzīgs cilvēks, kurš ir stumdāms un bakstāms, kurš nevar pats uzņemties iniciatīvu. pārdoma šīs lietas, vai varēsi būt sieviete, kurai attiecībās būs jātēlo vīršķā loma?pēc tava stāsta un vsp domu gājiena, šķiet, ka esi tipiska sieviete un tev ir vaajdzīgs vīrietis ar lielo V, nevis kautrīgs puisītis, bet iespēju vari dot viņam pierādīt sevi
02.11.2012 14:51 |

Reitings 350
brighterboom - ir jau tā,ka dažbrīd ka mēs ejam ārā viņam zvana druagi un uzaicina mūs abus pie viņiem,viņš saka tā- mēs varētu uzrīkot kkādu ballīti,es tevi iepazīstinātu ar saviem draugiem,tu mani ar saviem - varbūt viņš grib iepazīstināt mani ar viņa draugiem,un tad paskatīties vai draugiem es patīku vai nē,un tad kaut ko domāt?!
kaut gan viņš nav tāds,viņam nerūp tas vai draugiem patīk viņa draudzene vai nē..

Sany - Bet mani VISU LAIKU nepamet sajūta,ka ja es pajautāšu tā,kā līdzīgi teica ^^
"Zini, mēs jau divus mēnešus draudzīgi tiekamies un patīkami kopā pavadam laiku. Esmu mazliet nesaprašanā .. Vai Tu mani uztver tikai kā draugu?"
viņš var sākt pārdomāt daudz ko,varbūt tomēr nevajag viņu.. aaaaaaa
Kaut gan tas labākais jau nāk ar gaidīšanu,bet nu 2mēneši jau ir mazliet par daudz,draudziņ! :D
02.11.2012 15:05 |

Reitings 8272
lai viņš pārdomā. un kam tev vajag vīrieti, kuram ir svarīgāks draugu viedoklis par to, kādu draudzeni izvēlēties?viņi jums nebūs klāt sliktos brīžos. jūs ar viņiem vienā gultā gulēsiet vai, ka viņiem tajā jāpiedalās?un, ko, ja draugi teiks, ka nepatīk tava matu krāsa un draugs tādēļ liks tos pārkrāsot?stulbs piemērs, bet nu tomēr.. viņš vnk grib izrādīties savu draugu priekšā. tev tādu vajaga? pajautā un paskaties. tā nav viena diena, bet ir jau laiks pagājis. un, ja viņam būs svarīgāks draugu viedoklis, tad jūsu attiecības jebkurā gadījumā izjuks. skaties no jebkura skata punkta. piemērus neuzskaitīšu, bet, ja ļoti vēlies, vari pajautāt.
tieši tā- 2 mēneši ir par daudz. labi, pēc 2 nedēļām nevar neko spriest, bet viņam noteikti sen jau ir skaidrība. ja nav, tad arī nekad nebūs.
02.11.2012 15:10 |

Reitings 160
Bet tā situācija ir tik pretīga. Ka vajadzētu paņemt lepnumu rokās un aiziet, bet tai pat laikā negribās un tad Tu svārsties, nevarot saprast, ko čalis grib :D

I hate these things.

Padod ziņu, kad izlem, ko darīt! :)
03.11.2012 20:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits