Sveikas meitenes. Kā jūs lutinat savus matus? Varbūt ir kādai sava recepte ,lai mati būtu skaisti. Man ļoti aktuāli ir skaisti mati, bet skaistums prasa upurus, nākas matus pabojāt, un nevaru vēl atrast savu brīnumlīdzekli, kas patiktu maniem matiem.
secret - es ļoti bieži taisnoju matus, tas arī dod rezultātus, diemžēl ne tos labākos, man arī regulāri tiek balināti pa šķipsnām mati, tagad apsveru domu, ataudzēt savus dabīgos
Man ir gari, biezi, melni mati gandrīz līdz dibenam, trūkst vien daži centimetri.
Maniem matiem patīk, kad tos mazgāju ar šampūnu un kondicionieri - paliek mīkstāki un spīdīgāki. Ik pa laikam mēdzu arī palietot kādu matu kopšanas balzāmu(izpūšamu).
Lietoju tikai Avon matu kopšanas līdzekļus. Gadījumā, ja krājumi pēkšņi beigušas, tad mēdzu arī no Garnier Fructis šampūnus lietot. Viņiem matu maskas ar kādreiz bija patīkamas, padarīja matus mīkstākus!
PirmāSieviete, es nedzīvoju tālu no Rīgas (~50 km), bet tur, kur es dzīvoju, dzīvo daudzi diezgan bagāti cilvēki, kuru dēļ cenas ir diezgan fantastiskas visam. Nesen biju tajā pašā frizētavā un par uzacu korekciju BEZ krāsošanas samaksāju 4,50 Ls.
Tas noteikti arī ir iemesls, kāpēc tavi mati šķeļas. ;)
Arī es balinu matus, bet līdz ar to apzinos, ka papildus bojāšana tos var sabeigt pamatīgi, tāpēc matus ieveidoju tikai dabiski. :)
Varbūt vari pamēģināt iztikt bez taisnotāja, vai arī tā ir ļoti liela nepieciešamība priekš tevis?
Jā, piemirsu pieminēt, ka nekad mūžā neesmu lietojusi taisnotājus - nav tāda vajadzība. Matus salokoju labi, ja reizi gadā. Ar visu krāsošanu neesmu ne par gramu sabojājusi savus matus, ir gan biezums, gan spīdums. Gali nedaudz šķeļas, bet ik pa pāris mēnešiem nogriezt centimetru nav īpaši liela bēda. :)
secret - kaut kā iegājies taisnot tos matus, un nav tik viegli atradināties. Lietoju jau nepieciešamos līdzekļus karstuma aizsardzībai, bet laikam jau neko diži viņš neaizsargā, man ir gari mati un tik žēl atkal griest gabalu nost
Šķiet,ka labākais,ko pēdējā laikā esmu izdarījusi saviem matiemir - atteicos no taisnojamā. nu tikai čolku taisnoju, bet pārējos matus izpūšu ar fēnu un tā,kā pataisnoju bišku.
Protams, nezinu cik taisnošana ļoti bojā, bet noteikti matiem, īpaši balinātiem, tas nav nekas labs. Ja nu vari, tad, manuprāt, tomēr labāk atsakies, domāju, ka zaudētājos pavisam noteikti nepaliksi. :)