Sandy komentāri no interneta dzīlēm, par '' sliktajiem tēviem un alimentiem ''
''sliktais Tēvs''
2007. g. 15. martā, 00:47
Alimenti sievietēm vairāk ir vajadzīgi personiskām vajadzībām,nevis bērnam.Vispār vajag uzrakstīt grāmatu,no savas dzīves,bet tas ir garš stāsts.Īsumā:izšķīros kad meitai bija 7 gadi,dzīvojām kopā vienā dzīvoklī ar sievas vecākiem,vēlāk tikām pie sava atsevišča dzīvokļa,pirms tam sieva no kopā nodzīvotā laika nevienu dienu nebijusi strādājusi.Katra diena mokoša 'morāli'',maz pelnu naudas.Piegriezās aizgāju,visu atstāju viņai,meita protams ar māti arī nedzīvoja,bet sāka dzīvot pie ''sievas'' vecākiem,ar kuriem man ir labas attiecības.Katru nedēļu es tikkos ar meitu,tika dota nauda,kopā devāmies iepirkties kas bija nepieciešams.Pēc 7 gadiem ,kārtējais,bet lielais ''uzbrukums'',TIESA,par alimentu nemaksāšanu,''PATEICOTIES'' Rīgas ,Ziemeļu raj. tiesai Man jāmaksā alimenti sievietei pie kuras bērns faktiski nedzīvo.Starp citu ''Tiesas'' procesā es biju vienīgais vīrietis,jutos pazemots ,kā mani ''apsaukā par slikto Tēvu''naudas nedevēju.Man piesprieda maksāt alimentus sievietei,pie kuras bērns nedzīvo. Pašlaik jūtos lepni ,ka manai meitai ir 19 gadi,mācās 12 klasē,un es viņu tiekos jebkurā laikā,un palīdzu,atbaltu ,iespēju robežās,un palīdzēšu mācībās augstskolā. ''MĀTE'' par viņu vispār neinteresējās.
skumjais
2007. g. 14. martā, 20:58
mana sieva aizgāja pie cita,jo viņš redzi esot bagātāks un arī seksā labāks.pēc tam viņa no manis pieprasa alimentus.tad ko,sanāk ka es esmu zaudējis gan ģimeni gan naudu,bet viņai tikai bonusi?