Vīriešu kontracepcija

Reitings 195
Reģ: 01.11.2012
Mani ļoti interesētu sieviešu viedoklis attiecībā uz vīriešu izgudroto kontracepciju, tabletes formā.

Kontracepcija saucās JQ1 un tā aptur spermatozoīdu producēšanu, vīriešu sēkliniekos, uz kontraceptīvo tablešu lietošanas laiku. Eksperimenti ir bijuši veiksmīgi, bet tablete vēl nav nonākusi tirgū, jo ir nepieciešams legāls apstiprinājums, no dažādām organizācijām.

Šāda tablete ļaus vīriešiem 100% kontrolēt, kad un ar ko kļūt par tēvu. Vai dos iespēju izvairīties no sievietes nevēlamas apaugļošanas, vai izvairīties no bērniem visu mūžu ja tāda būs viņu izvēle.

Vēlētos dzirdēt kāds ir jūsu viedoklis, tas ir labi vai slikti ?

http://www.bbc.co.uk/news/health-19281690
01.11.2012 14:53 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Sany-nu ne jau tagad gribam baigi bojāt vīrieša veselību,bet tomēr tāda lieta,kā izsargāšanās esot attiecībās pašlaik gulstas vairāk uz sievietes pleciem. Gadu gadiem jau nelietosi prezervatīvu.
01.11.2012 15:41 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu jā, bet gadu gadiem neviens nevēlas lietot tabletes. ne sievietes, ne vīrieši. ir visādi, citiem pēc tam ir ar daudz ko problēmas, citiem nekādas, bet to nevar zināt, kā katrs reaģēs.
ar prezervatību stulbi, bet ir arī pārtrauktais, lai gan tā ir atkal vesela tēma, un nav droši utt. nu es drīzāk būtu par to, ka jālieto tad abiem.
Dr.Evil- es kkur lasīju par to. tjipa varot, bet prakiski minimāla iespēja.
01.11.2012 16:03 |

Reitings 195
ASV feministes iestājas pret, šādu tableti, un grasās ar likumdošanu tās ierobežot. Jo tā liegtu jums sievietēm ''netīšām'' palikt stāvoklī.
Un kā zināms ASV, vīrietim jāmaksā 30% alimentos no ienākumiem un ja nemaksā, ar īsu tiesas prāvu pa taisno ieliek cietumā.

Kā arī tīri statistiski 1 no 20 bērniem, kurus audzina vīrietis ģimenē, nav viņa īstais tēvs, ko sievietes slēpj no vīriešiem. Un šādi vīrieši uzaudzina svešus bērnus, ko sieva dabūjusi no muskuļotā baikera, kurš notinies, bet izaudzina viņu '' muļķis vīrs''

Visas šīs opcijas anulē šāda tablete.

Nu neko, izrādās Latviešu sievietes nav tik viltīgas, izņemot pirmo komentētāju, kas uzreiz apzinājās, kādas iespējas daža laba var zaudēt. Bet laikam Latvija tā parādība nav izplatīta, , jo ir pārāk liels deficīts muļķu no kā slaukt, un likumdošana ir pārāk vāja.
01.11.2012 16:05 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
tas vnk pierāda to,ka latvijas sievietes ir gudrākas kā ASV un veci nevajag paturēt ar "netīšo" grūtniecību
01.11.2012 16:08 |

Reitings 195
tas vnk pierāda to,ka latvijas sievietes ir gudrākas kā ASV un veci nevajag paturēt ar "netīšo" grūtniecību

Gandrīz vai žēl palika, neuzķeršos ! :D
01.11.2012 16:15 |

Reitings 8272
un ko tā netīšā grūtniecība dos. nav vairs vecie laikie. vecis, ja gribēs aiziet, aizies tāpat un viss. pēc tam auklējies un peries pati. un saņem minimālos uzturlīdzekļus un strādā pati dienānm/naktīm lai sīko varētu uzturēt. te tev nu bija netīšā grūtniecība. tas ir aburdākais ierocis, lai paturētu vīrieti. tas rada tikai vēl lielākas problēmas
01.11.2012 16:21 |

Reitings 1202
Teorētiski jau baigi skaisti izskatās, bet es arī nespētu līdz galam būt pārliecināta, ka vīrietis tiešām regulāri dzer tās tabletes. Kas ta šiem - ne jau viņiem tas bērns beigās būs jādzemdē:D
01.11.2012 16:26 |

Reitings 195
Sany Latvijā jā, bet ASV ja tēvs pelna 200,000$ gadā, viņam caur tiesu piedzīs 60,000 $ līdz 18 gadiem Alimentos.

Un ja vēl ir bijuši precējušies tad 20% uzturnaudu kādus 10 gadus tas būtu vēl 40,000. Rezultātā viņam nāktos maksāt 50% no ienākumiem, ja viņš no nedara viņu ieliek cietumā, līdz bērns sasniedz pilngadību respektīvi 18 gadu. Maksā vai sēdi.
01.11.2012 16:27 |

Reitings 195
Sandy komentāri no interneta dzīlēm, par '' sliktajiem tēviem un alimentiem ''

''sliktais Tēvs''
2007. g. 15. martā, 00:47
Alimenti sievietēm vairāk ir vajadzīgi personiskām vajadzībām,nevis bērnam.Vispār vajag uzrakstīt grāmatu,no savas dzīves,bet tas ir garš stāsts.Īsumā:izšķīros kad meitai bija 7 gadi,dzīvojām kopā vienā dzīvoklī ar sievas vecākiem,vēlāk tikām pie sava atsevišča dzīvokļa,pirms tam sieva no kopā nodzīvotā laika nevienu dienu nebijusi strādājusi.Katra diena mokoša 'morāli'',maz pelnu naudas.Piegriezās aizgāju,visu atstāju viņai,meita protams ar māti arī nedzīvoja,bet sāka dzīvot pie ''sievas'' vecākiem,ar kuriem man ir labas attiecības.Katru nedēļu es tikkos ar meitu,tika dota nauda,kopā devāmies iepirkties kas bija nepieciešams.Pēc 7 gadiem ,kārtējais,bet lielais ''uzbrukums'',TIESA,par alimentu nemaksāšanu,''PATEICOTIES'' Rīgas ,Ziemeļu raj. tiesai Man jāmaksā alimenti sievietei pie kuras bērns faktiski nedzīvo.Starp citu ''Tiesas'' procesā es biju vienīgais vīrietis,jutos pazemots ,kā mani ''apsaukā par slikto Tēvu''naudas nedevēju.Man piesprieda maksāt alimentus sievietei,pie kuras bērns nedzīvo. Pašlaik jūtos lepni ,ka manai meitai ir 19 gadi,mācās 12 klasē,un es viņu tiekos jebkurā laikā,un palīdzu,atbaltu ,iespēju robežās,un palīdzēšu mācībās augstskolā. ''MĀTE'' par viņu vispār neinteresējās.

skumjais
2007. g. 14. martā, 20:58
mana sieva aizgāja pie cita,jo viņš redzi esot bagātāks un arī seksā labāks.pēc tam viņa no manis pieprasa alimentus.tad ko,sanāk ka es esmu zaudējis gan ģimeni gan naudu,bet viņai tikai bonusi?
01.11.2012 17:30 |

Reitings 452
Reģ: 07.02.2011
Nazic - mani nogalina tavas atbildes, rīt man sāpēs vēdara muskuļi! :D :D :D
01.11.2012 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits