Nedrošākās/nepatīkamākās vietas Rīgā!

Reitings 453
Reģ: 29.01.2009
Iespaidojoties no Tvnet raksta par nedrošākajām vietām ( ok raksts pilnīgi pliekans un nekāds) , kuras ir tās vietas , kas jums liekas nedrošas un nepatīkamas , gan diennakts tumšajā laikā gan gaišajā.
Man pašai ļoti nepatīk tuneļi , cenšos pēc iespējas mazāk pārvietoties pa tiem, ļoti nepatīk Origo apkaime , kā arī tā saucamā Maskačka.
Šī diskusija nav ar domu nolikt kādu konkrētu vietu , vnk interesē.
31.10.2012 16:59 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
cik zinu esmu lielākā zaķpastala jo raustos jau ap 20:00 vakarā ziemā vai rudenī iet viena :D Bet man skola ir maskačkā un pa dienu tiešām nav bail, neko briesmīgu neesmu redzējusi.
31.10.2012 23:11 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Čieris jau nu gan nav nedroša vieta :D Ja te arī kkādi attiecīgā kondīcijā vazājas, nevienu neaiztiek.

Piekritīšu, ka jebkurā svešā vietā nav forši.
31.10.2012 23:15 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Vispār es baidos no visa, arī dzīvojot savā mazpilsētā, nejūtos īpaši droši, tāpēc par pašu Rīgu neko nemaz nekomentēšu :D Pašlaik dzīvoju Maskačkā, bet pa dienu gan nebaidos te iet. Ir mierīgāk nekā biju iedomājusies. Protams, nezinu, kas notiek vakaros, jo cenšos nestaigāt. Ja arī eju kaut kur, tad tikai ar kādu kopā.
Kaut gan ir viena vieta, kas man īpaši nepatīk - centrāltirgus. Dažreiz sanāk gaidīt trolejbusu, tad ir diezgan nepatīkami, īpaši tagad, kad ātri paliek tumšs.
31.10.2012 23:40 |

Reitings 132
Reģ: 22.03.2009
Skatos daudz Purvciems pieminēts. Ak,es laimīgā :-D Bet man laikam tāda jaukāka vietiņa pagadījusies. Pašai gan Pļavnieki neliekas droši,bet tas jau arī tik no dzirdētā.Biedē nezināmais :-D Tad nu varētu visu Pārdaugavu tur ieskaitīt :-D
Nu labi ir tas, ka uz maskačku braucot, braucoši studenti krietni pārsniedz to dažu "unikālo" indivīdu skaitu un tad jau nav tik traki :-)
31.10.2012 23:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits