Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Domāšanas sistemoloģija

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Mans sauciens pēc palīdzības.
Vai kāda pašlaik šo mācās vai ir mācījusies kā C daļas kursu?
Pasniedzējs Andris Broks.
31.10.2012 15:37 |

Reitings 1109
Up
31.10.2012 15:44 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Vienu semestri magistros bija kurss pie Andra Broka saucas Sistemologiska domasana. Kaa apsniedzejs man vinjs patika, lai gan sakuma atzistu, ka vispar nesapratu, par ko bus shis kurss.
Tu stude LU vai RTU?
31.10.2012 16:20 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
es gribēju šito ņemt, bet tad apskatījos, kas tas par murgu un man gribēšana apsīka! xD
31.10.2012 16:31 |

Reitings 1109
Tā jau viss ir ok, vienkārši man jānodod darbs līdz rītdienai un est īsti nesaprotu to domu, kas tad īsti man tur ir jāraksta.

Mācos LU.

Tātad -

1) Lai iegūtu studiju kursa īstenojuma novērtējumu, ikvienam
studentam (-ei) ir jāizveido rakstiski noformēts veiktā pētījuma
„Sistēmiskā domāšana” p ā r s k a t s , kurš satur pētījuma
fundamentālo (pacelšanās) daļu (šī daļa ir tā, kuru man jānodod rīt) un lietišķo (nolaišanās) daļu, kā arī
atbilstošu IEVADU un NOBEIGUMU.

2) Pārskata kopapjoms līdz 10 lpp. (tas ir domāts kā gala rezultāts, kad man būs gan ''pacelšanās'', gan nolaišanās daļa''? Vai 10 lpp ir jāsatur tikai šīs daļas saturam?)

3)Kursa studiju gaitā vispirms tiek izpētīta - noskaidrota sistēmiskās domāšanas b ū t ī b a – tiek rasta atbilde uz jautājumu „kas tā tāda un kāpēc vispār sistēmiskā domāšana ?” Tas nozīmē studiju gaitā veikt fundamentāla rakstura zinātnisko pētījumu. (tātad tas nozīmē, ka mani jāuzraksta kas īsti ir sistēmiskā domāšana pēc savām domām? :D Murgs)

4)Un pirmā daļa ir jātaisa word vai uzreiz jau power point?

Esmu galīgi apjukusi, grūti atrast info, jo viss viņam tur lielā čupā samest.

Lūdzu pēc palīdzība! :(
31.10.2012 17:24 |

Reitings 779
Tátad, tu izvélies savu tému par kuru rakstísi. Man studijas bija saistítas ar izglíþíbu, tátad es ñému tému saistíbá ar sistémisko domáshanu izglítíbá. Pirmá dala mus visi izmantoja vina sarakstitas gramatas, plus ievietoja ari dazadas shemas, gan vina, gan ari pashu izdomátás, kas músuprát ir sistémiská domáshana. Es daríju tá: pañému kádu domu no viñá gramatas un tad it ká teorétiski to aprakstíju saviem várdiem, mazliet lejot údeni:D Pirmá dála 6lpp apmeram bija jásagatavo. Un tas ir jásagatavo word formátá. Otrá dala top semestra gaitá, kur tu apraksti reali, ká sistematiska domasana izpauzas tava dzive, tava darbiba vai darba. Es rakstíju par sistematisko domashanu pirmsskolas iestade maziem berniem. APrakstiju realus piemerus, savas atzinas.

Taa tas darbs veidojas. Powerpion prezentacija bija janoprezente kursa beigas. Varu tikai piebilst, jo vairak safantazesi un filozofesi taja darba no sevis, jo labaka bus atzime.

Atceros, ka ja piesejas pie tiem, kuriem viss bija nemts no gramatas, un bija maz savu domu un realu dzives piemeru otraja dalja.
01.11.2012 17:39 |

Reitings 779
Ak, dievs un palasíju tevis ievietoto Andronkula kursa noteikumus. Tás pacelshanás un nolaishanás ir vinja stilá. Baigi reecígi:D:D:D
01.11.2012 17:40 |

Reitings 64
Reģ: 04.11.2012
Kas tā sistemātiskā domāšana vsp ir?
04.11.2012 15:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!