Tátad, tu izvélies savu tému par kuru rakstísi. Man studijas bija saistítas ar izglíþíbu, tátad es ñému tému saistíbá ar sistémisko domáshanu izglítíbá. Pirmá dala mus visi izmantoja vina sarakstitas gramatas, plus ievietoja ari dazadas shemas, gan vina, gan ari pashu izdomátás, kas músuprát ir sistémiská domáshana. Es daríju tá: pañému kádu domu no viñá gramatas un tad it ká teorétiski to aprakstíju saviem várdiem, mazliet lejot údeni:D Pirmá dála 6lpp apmeram bija jásagatavo. Un tas ir jásagatavo word formátá. Otrá dala top semestra gaitá, kur tu apraksti reali, ká sistematiska domasana izpauzas tava dzive, tava darbiba vai darba. Es rakstíju par sistematisko domashanu pirmsskolas iestade maziem berniem. APrakstiju realus piemerus, savas atzinas.
Taa tas darbs veidojas. Powerpion prezentacija bija janoprezente kursa beigas. Varu tikai piebilst, jo vairak safantazesi un filozofesi taja darba no sevis, jo labaka bus atzime.
Atceros, ka ja piesejas pie tiem, kuriem viss bija nemts no gramatas, un bija maz savu domu un realu dzives piemeru otraja dalja.