vai tas ir skaisti???

Reitings 23
Reģ: 31.10.2012
Busu vel viena no tam kas padalas ar savam bedam par krutim.Man ir 18 gadu...174..63 kg..un 32/70 krusu izmers.Kad man bija vel 15...nestresoju, jo zinaju ka krutis aug lidz 20 vai vairak gadiem.palika 18..tas pats...vel nevienam puisim krutis klatiene..intima tuviba neesmu radijusi, tapec nezinu ko viiriesi par to teiktu.Mierinu sevi ar domu ka pec dzemdibam vai pec kadiem gadiem viss nostasies savas vietas..ka Dievs dos.nesen neta lasiju par tadu lidzekli ka Maxi Bust-kapsulas ar 100%dabigam sastavdalam..un pie tam ar daudzu sieviesu liecibam par pozitivu iedarbibu..nav ipasi dargs.tikai nedomajiet ka esmu viene no histerikem kas sapno par krusu palielinasanu...i prata nenek sevi graizit.domaju ka varetu kautkad pameginat to lidzekli..ta redzes.Varbut ir kads virietis kas pateiktu ka mazas, mazas krutis mani nepadara nepievilcigaku??Protams neuzskatu sevi par nelaimigu..esmu gana iskatiga ar pietiekamu paslepnumu un ne ipasi kompleksaina..tik gribetos uzzinat citu meitenu padomus vai stastus..Mana galvena problema ka negribot ar skaudibu noskatos uz lielaku krusu ipasniecem!!!mans ideals butu A izmera..nu apmeram...Nu meitenes aaaaaaaaiziet..komentinji...
31.10.2012 15:11 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Piekrītu demoiselle. Ja sieviete ar mazām krūtīm uzvelk ko atsedzošāku, gandrīz neviens to neuztver kā kaut ko trakoti piesaistošu un neblenž. Tas arī ir iemesls, kāpēc man nepatīk vilkt krekliņus ar lieliem dekoltē, tāda sajūta, ka neviens nepaiet man garām, nepaskatoties uz krūtīm. It kā tas būtu vienīgais, kas man ir. :D
31.10.2012 18:25 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
zinu sievieti ar amputeetu kruuti peec kruuts veezja , un vinja speeja pat nomainiit 2 puishus ar visu reetu kruuts vietaa. un taadu staastu pasaulee ir daudz. un neba jau uzreiz viiri skiraas no sievaam peec kruuts veezja, taapat dziivo kopaa, miil viens otru. tas taa, piemeeram - lai saprastu, ka ne visiem pupi, dibeni ir galvaa un ka skaistums ir relatiiva lieta. domaaju, ka visas taas sievietes buutu ljoti laimiigas, ja vinjaam buutu AA izmeers, nevis vienkaarshi tukshums tai vietaa.
31.10.2012 18:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-++!:)
31.10.2012 19:01 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
es vienkārši dievinu hannas izteiksmes veidu! :D

vispār, tas ir pašapziņas jautājums. bet arī man pēc tam, kad sāku nodarboties ar seksu, krūtis manāmi paaugās.
31.10.2012 19:17 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Mazas krūtis nav skaistas tik ilgi, kamēr tās Tev pašai neliekas skaistas. Es zinu, kāda ir sajūta, kad citi saka vienu, bet galvā tik un tā ir tas komplekss un nepatika pret sevi, tad nelīdzēs ne sešas lapas cosmo.lv ar uzmundrinošiem komentāriem un iedvesmojošām bildēm ar elegantām sievietēm ar mazām krūtīm, ne push up krūšturi, nekas nelīdz, kamēr tas ir Tavā galvā.
Kad iemācīsies mīlēt sevi, ja ne mīlēt, tad vismaz pieņem, tad Tavs AA izmērs arī būs skaists. Skaists Tev pašai. Tas ir galvenais. Kas tad cits Tevi mīlēs, ja ne Tu Pati!
Lai veicas! :)
31.10.2012 19:18 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
man ir 34A un ar savām mazajām krūtīm un platajiem pleciem jūtos un izskatos ideāli, savās acīs, protams!!, bet tas arī ir vienīgas, kam ir nozīme.
ko domā citi, mani tiešām neinteresē. ja mans vīrietis izteiktu piezīmes, hmm, apsvērtu iespēju, ka neesmu viņam nemaz tik nozīmīga un svarīga, lai meklē sev citu, pa prātam.

bet ja tas tik ļoti nomāc, krāj naudu silikoniem. 21.gadsimts, tehnoloģijas ir augstā līmenī, var ielikt smukus B, nav jau uzreiz uz DD melonēm jācierē.

vispār es šāds veida diskusijām neredzu jēgu. par Dieva dotām lietām, nu ko tur sūdzēties. pieņem vai izlabo..
31.10.2012 21:42 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
laikam esmu vēl viens čalis, bet arī nezināju, ko nozīmē tie cipari. vienmēr pērku 38/85, bez kaut kādiem burtiem klāt. Domāju, ka pirmais ir bļodiņu izmērs, otrs apkārtmērs. :D
31.10.2012 21:51 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Man arī nav nekas dižs...bet par to uztraucos, kad man bija kādi 16 vai 17 gadi.
Nēsāju push up krūšturus, bet citādi, uzskatu, ka man ir ļoti pievilcīgs augums, tāpēc kaut kā par to krūšu lielumu vairs neiespringstu ;)
31.10.2012 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits