Spotorno
Man bija epidruālā... nu tik rožaini ar viņu nav, jo viņu var durt tikai pie akut kāda konkrētā atvēruma... tad nu sanāca, ka nomocījos no no 5 rītā laikam līdz kādiem 1 vai 2 dienā... tikai tad bija pienācis brīdis epidruālajai, man lēnām tur viss notika, jo biju totāli saspringta... tad nu laikam pa tām stundām bija tikai 5cm atvērums, taču beidzot varēju epidruālo... un tas bija mans svētlaimes brīdis... pēkšņi nekas nesāpēja... uzreiz aizmigu un nogulēju saldā meigā 40 min... atslābinājos pamatīgi... pēc tam daktere moidināja un teica,ka jāceļas, ka nevar mazo tik ilgi mocīt, lika apsēsties uz bumbas... un līdz ko apsēdos, bija sajūta ka vajag pa lielamuz tualeti, bet tāda mega sajūta nenormāli spiedīga... teicu dakterei, viņa prasija JAU? un tad ar`1i lika uz dzemdību galda un viss notika... pret dzemdībvu sāpēm epidruālā vienalga nepalīdz... palasi info... kad bebucis nāk ārā vienalga visu jūt... BEt man epidruālā samazināja tās mokas par entajām stundām, jo dabīgi rut viss bija ļoti lēni...
Es tagad iedomājos, ja būs jādzemdē vēlreiz mēģināšu noskaidrot vai nevar smieklu gāzi kombinācijā ar to gēlu... :D