Es ņēmu līdzi pamperus sev, Tev vajadzēs tad, kad noies ūdeņi (1 gab), līdz aizbrauksi uz slimnīcu u.tt. un tad vēl kādus 3 gab pēc dzemdībām, tas takarrīgs kā un cik Tev daudz tīrīsies ārā. Pēc tam es lietoju vienkārši always night paketes. Noteikti nopērc vienreiz lietojamos paladziņus (Rimi ir lielā paka pa 3,60 Ls, tur iekšā ir 30 gab, bet vari pirkt arī mazāku iepakojumu). Tie noderēs sev paklāt apakšā un pēc tam mazajam bebim uz pārtinamā galdiņa, ko uzklāt un ejot pie ārsta uz apskati arī. Es ņēmu līdz portatīvo datoru, jo kad sāksies dzemdības ir forši, ka var uzlikt mūziku, lai nav klusumā jāsēž, bet pēc tam, kad bebis būs piedzimis varēsi kādu filmu vai seriālu paskatīties, vismaz nebūs garlaicīgi. Es pat biju uz to laiku pieslēgusi internetu, lai var vismaz ziņas palasīt, jo mazais sākumā daudz čučēs. Ko es nepaņēmu, bet ko sapratu, ka būtu vajadzējis ir vai nu pakaviņš vai kāda liela mīļmanta. Jo, kad ir sāpes ir grūti atrast pozu kā ērtāk un tā kā ir tikai viens spilvens, man būtu gribējies lai ir kaut kas, kam uzgulties vai palikt zem kājām, vai pamurcīt, kad ir kontrakcijas. Bet principā pārējo ņēmu to, kas slimnīcas sarakstā un tas viss noderēja.