priori,
tad gan labāk aizej pie daktera!
Man pašai ir diagnosticēta depresija, vairāk gan bipolārie traucējumi. Šobrīd sadzīvoju ar to pietiekami normāli, protams, ir sliktās dienas, kad negribas no gultas ārā kāpt, bet esmu iemācījusies sevi piespiest. Jo... es negirbu, lai ir tā, kā bija. Man arī bija ieildzis sliktais periods - biju raudulīga, kašķīga, neko negribēju, nekas neiinteresēja, viss likās briesmīgi - līdz attapos pie ārsta ar nervu sabrukumu. Pareizāk, nevis attapos, bet mamma ar manu draugu aizveda mani pie ārsta. Padzēru zāles kādu laiku (aptuveni gadu), gāju pie psihiatra, psihoterapeita, tagad ir pagājuši 3 gadi un, tpu, tpu,tpu šobrīd viss ir normāli. Vismaz varu kontrolēt savu pašsajūtu un ar sliktajām dienām vienkārši rēķinos un esmu iemācījusies ar tām sadzīvot.
Gribēju noskaidrot, kā ir citām ar līdzīgu diagnozi un ko domā tie, kas ar to saskārušies. Bieži dzirdēts, ka kāds apgalvo, ka viņam ir depresija, bet parasti jau tas ir vienkārši slikts noskaņojums vai skumjas, tāpēc radās jautājums - kā tad atšķirt? :)