Kādreiz es domāju, ka profesionālie šampūni ir pārāki par parastajiem, tomēr, pamēģinot daudz un dažādus, esmu nonākusi pie secinājuma, ka profesionālie šampūni tomēr nav piemēroti ikdienas ( vai pārdienu) lietošanai. To pašu apstiprināja arī mana friziere. Profesionālie šampūni esot sārmaināki, tādēļ mati saglabājas tīri mazliet ilgāk. Mani mati pēc profesionālo šampūnu lietošanas kļūst neķemmējami. Tā kā parasti komplektā tiek iegādāts arī tādas pašas līnijas kondicionieris, varu teikt, ka arī tas šo problēmu nerisina. Bet! Katram likumam ir izņēmumi. Manā gadījumā Tigi. Tie patīk gan matiem, gam manām maņām.
Neliela piebilde. Jau labu laiku pusizlietots bija aizstāvējies viens britu ražojuma profesionālais šampūns. Ar ne pārāk lielu prieku un patiku tā brāli kondicionieri biju piebeigusi. Un tad, Cosmo meiteņu iedvesmota, nopirku krievu ražojumu- Planeta Organica balzamu. Un sarīkoju jaunajam produktam eksāmenu. Izmazgāju matus ar iepriekšminēto šampūnu, lai redzētu, ko spēj Planeta Organica. Biju sajūsmā.
Tātad secinājums: šampūns tiešām var būt gandrīz jebkāds, viss atkarīgs no balzamiem, maskām, eļļām utt.