Jā, jau ir.
Es tagad tikai taisos iet gulēt, youtube.com mani pārņēma savā varā kārtējoreiz... Mani tracina doma, ka pasaulē ir tik daudz labas mūzikas, ko nekad nedzirdēšu. Reizēm varu pavadīt divas, trīs, četras stundas braukājot pa suggestions, meklējot jaunas pērles.
Te gan ielikšu kaut ko ne tik nopietnu kā klausos šovakar (man patiesībā ir Sigur Ros vakars), bet gan kaut ko stipri meinstrīmīgāku, kad varbūt kādai palīdzēs pamosties. Man vismaz palīdz. ;) http://www.youtube.com/watch?v=oAmnkPUFMHg
Veiksmīgu dienu tām, kuras jau guļ, un saldus sapņus tām, kuras vēl neguļ. ;)
Nu nēēē :D Paldies Dievam tas nav mans suns :D omes šunelis :D
viņai tagad tāds boooorig ar mani, visu laiku meklē ko sastrādāt, vai atņem man kaut ko ,lai skrienu pakaļ :D piemēram manas kosmētikas otras, vīlīti, ķemmi, zeķi vai kaut ko tādu :D
Es ar to šuneli neko nevaru padarīt :D 7os no rīta laiza seju,jāved ārā.. un atlikušo dienu jāskrien viņai pakaļ ,vai jāsēž kamēr viņa guļ man klēpī, jo citur nav tik ērti :D
Bļāviens, ej kurā diskusijā gribi, visur tikai Ance, nazīc un monro. Laikam jāsaka bye bye šim forumam. Vai jāgaida, kad šīm dāmām apniks te uzdarboties katrā diskusijā :D
miquela-man patiess prieks,ka tu KATRĀ diskusijā redzi mūs. Tiešām,es lielāku fanu neesmu nekad vēl dzīvē satikusi. Pilnīgi sagribējās tev kaut ko uzdāvināt par to :)
Monro, tu man krīti visvairāk uz nerviem, domāju, ka daudzām tāpat. Tāpēc varbūt tev labāk teikt atā šim forumam? Vai arī vienreiz pieaudz..cik tev tie gadi bija, 20, ja? Būtu laiks taču nedaudz pieaugt, jo uzvedies kā 17,18 gadīga
Ance, es šīs konkrētās diskusijas pirmās 3 lasīju ar smaidu un atradu sev daudz noderīga, bet tad atkal jūsu čats 3 lapu garumā vienkārši nerullē un bojā visu diskusiju..Un citas meitenes ar uzreiz kaut kur nozūd, kā sākat savus privātos čatus
Oooho , ko tādu gan man pirmo reizi kāds saka :D :D haha
Nu tad jau , atā ,atā tev ! Jo es nekur netaisos iet :D
Un tu jau nu noteikti nebūsi tā,kas man pateiks kad aiziet no šī foruma!
Uzcep jaunu diskusiju par mani, varbūt ? Fanu klubu uztaisi ?
Miquela, piedod, reāli šo diskusiju sačakarēji tu, jo tagad te tiešām neviena meitene negribēs komntēt.
Man vienalga, ko tu lasīji ar smaidu, es, piemēram, visu diskusiju lasīju ar smaidu, līdz uzradies tu.