Tā kā savu maybelline dream creamy foundation vairs nekur neredzu, domāju iegādāties kādu citu kompaktpūderi. Gribētu dzirdēt atsauksmes par šiem diviem brīnumiem :)
Es atkal pirmo neesmu mēģinājusi, bet pūderi gan. Principā tam nekādas vainas un arī sedzošās īpašības ir ok, bet kopš lietoju cita segmenta produktus, šis pūderis tomēr ir daudz raupjāka maluma nekā tie citi citā segmentā.
Man tas Dream Matt Musse ne ļoti patika...Nepatīka tiešī kā klājās, tāda sajūta ka putas virsū klāj...Un pēc pāris mēnešiem saturs bija tāds kā ar graudains, neviendabīgs palika
Dream creamy foundation izskatās līdzīgs kā MaxFactor miracle touch. Cik nu var spriest pēc bildes, abi izskatās līdzīgas konsistenses. MaxFactor ir mans favorīts.
Nopirku dream matte mousse- āda maiga palika un tik viegls, pagaidām patīk, bet, kā jau te iepriekš bija minēts- uz beigām var palikt citādāks, tā man ar visiem tonālajiem/kompaktpūderiem ir bijis.
perosnīgi man Fit Me pūderis nepatika, uz sejas likās pārāk blīvs un toņi šķita tādi "nedzīvi". manējais arī beigās izrādījās kaut kāds jocīgs
ja tev patīk putu veida tonālie krēmi, varbūt pamēģini Matte Morphose? sedzošs, bet uz ādas nemanāms.