Maroka ir viena no manām mīļakajām valstīm, kurās līdz šim esmu bijusi (un ceļojusi esmu diezgan daudz). Nezinu gan, kā tur šobrīd ar laika apstākļiem. Tas, ko vērts Agadirā redzēt, protams, ir okeāns un promenāde, bet tā ... vairāk nekā īpaši daudz tur nav ko redzēt, 60.gados tur bija zemestrīce, tāpēc daudz kas tika nopostīts. Bet personiski man šķiet, ja gribas vairāk austrumnieciska kolorīta ir jābrauc vairāk uz Marokas vidieni. Netālu no Agadiras ir pilsēta Taraudant (piedodiet, ja gramatiski nepareizi uzrakstīju), kas man šķita daudz interesantāka, kaut kas līdzīgs Marrakešai, tikai miniatūrā mērogā. Mūžam atcerēšos pa argana kokiem staigājošās kazas, kas uzrāpušās līdz pat koku galotnēm un onkuli, kas čūsku murskuli vicināja sev ap galvu - rokas kā vējdzirnavu spārni griezās, bet nedomā viņus bez atļaujas nofočēt, skries tev pakaļ puskvartālu :D Kasablanka gan sagādāja vilšanos, tas, protams, ļoooti subjektīvi, bet nedomāju, ka ir vērts testies uz Āfriku, lai apskatītu vienu diezgan eiropeiska paskata pilsētu ar plašiem bulvāriem un franču stila ēkām (nu labi, vecpilsēta ir skaista).
Par kaulēšanos, jā, tas ir jādara, bet tirgotāji nav ļauni (jā, viltīgi, uzbāzīgi, lišķīgi, bet atsaucīgi un labestīgi), nevienu brīdi nejutos fiziski apdraudēta.