Smieklīgi, bet...

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Nesaprotu kas īsti notiek. Agrāk, pirms gadiem diviem, trijiem, no puišiem nevarēju atkratīties, daudzi rakstīja, uzrunāja tusiņos utt., taču tagad... Nekā!!!! Izskatā, manuprāt, esmu palikusi simpātiskāka, koptāka un arī pašpārliecinātāka. Senāk biju ļoti kompleksaina, neapmierināta ar savu izskatu, bet tad puiši apkārt lidinājas, tagad viss mainījies. Tusiņos noskatos kā ar manām draudzenēm koķetē, uzsmaida utt., kamēr es maliņā stāvu un man burtiski gribas raudāt! Turklāt draudzenes nereti man atgādina, ka tas un tas viņām uzrakstījis, tas pagājušajā ballītē līdis klāt. Es vienkārši gribu kliegt!!! Labi, man ir puisis (kurš, diemžēl, alkohola reibumā mīl pakoļīt citas), bet es tomēr gribu kādu uzmanību no citiem. Patiesībā esmu izsecinājusi, ka tas viss sāka notikt tad, kad mana pašpārliecinātība auga, es kļuvu, iespējams, iedomīgāka par savu izskatu un ar to atbaidu pretējo dzimumu. Kur vispār loģika? Nezin pat ko gribu dzirdēt no Jums, iespējams kādai bijis līdzīgi?! Nesaprotu ko darīt - censties sev ieskaidrot , ka esmu neglītene, nevienam nevajadzīga vai pēc tā visa būt apmierinātai ar sevi?!
30.10.2012 00:52 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
agrāk veči saoda izmisušu drostaliņu,kas katram svilpienam papletīs kājas
30.10.2012 09:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tu varētu žēloties tad, ja būtu viena. un kas tā par vazāšanos ar draudzenēm katru nedēļas nogali?kāpēc neej ar draugu? varbūt tev nemaz nevajag draugu?un, kas būs tad, ja tu apliecināsies? visdrīzāk tu kādu reizi savu puisi piekrāpsi.
vnk vīrieši jūt, ka sieviete vnk alkst uzmanības, vīrieša, un tādēļ pat netuvojas. tāpat pā gabalu var just tādus puišus.
varbūt uz tevi neskatās, jo izskaties iedomīga vai arī izstaro savas vēlmes. ja godīgi fuj, iet uz klubiem, lai kkādi sadzērušies džeki piesietos, jo ļoti maz ir, kuri uz klubiem ietu skaidrā prātā.
30.10.2012 09:28 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Pašpārliecinātība piemīt tad, kad nav svarīgi vai un ko citi par tevi saka. Tev ir tikai kompleksi un vēlme saņemt uzmanības apliecinājumus no jebkura vīriešu dzimuma pārstāvja, lai mazinātu pārdzīvojumu, ka no sava drauga tādus nesaņem.

Man ir patīkami dzirdēt komplimentus no citiem vīriešiem, bet visvairāk mani iedvesmo komplimenti no mana vīrieša.
30.10.2012 10:00 |

Reitings 8272
tavu un xXx diskusiju varētu sasaistīt :D
30.10.2012 10:22 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Ziniet, palasīju un sapratu, ka taisnība jau vien ir - es tiešām nesaņemu ne mazākos komplimentus no sava vīrieša, pat ne vienkāršu "šodien kabi izskaties". Neatceros nevienu reizi, kad viņš man būtu kaut ko jauku par izskatu vai drēbēm pateicis. No vienas puses saprotu viņu - viņš man tāds "skarbais" džeks, no salduma ne miņas, no otras puses es tikai tagad apzinos, ka viss , ko daru (pērku simtiem lupatas, rotas lietas, atstāju VISU algu drēbju veikalos) ir tikai tāpēc, ka man reāli trūkst uzmanības un es pilnīgi alkstu pēc kāda komplimenta. Bet ko tad īsti darīt? Es taču nevaru pateikt draugam, lai viņš tagad man aktru dienu pasaka, cik jauki izskatos....?!!
Un uz klubiem bez viņa aizeju ļoti reti un tāpēc, ka atbraukušas manas draudzenes, kuras dzīvo citur. Un katrā ziņā neeju nekur, lai nokniebtos.
30.10.2012 12:13 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
taču nevaru pateikt draugam, lai viņš tagad man katru dienu pasaka, cik jauki izskatos..
kāpēc nē? Varbūt ne tik tiešā tekstā.
Ja tā ir problēma, tad arī vajag to izrunāt.
Varbūt pati prasi - klau, kā es izskatos? Kā man šī lieta piestāv? Un, ja atbild, ka smuki - pasaki, nu, tad lai to biežāk saka :D
30.10.2012 12:22 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Man jau liekas, ka daudz ko nozímé, tas ká pati dotajá mirklí júties. Manuprát, tavs pashvértéjums krítas, jo draugs piesienas citám. Tas tomér ir nepatíkami, un lieláká dala meitenu jutísies nedroshi. Savukárt tavu nedrosibu ieksejo nemieru var redzet un just uz aru. Vai arí ir sievietes, kuras pievelk vírieshus, pat nebúdamas loti skaistas, bet ir sievietes, sakoptas, skaistas, bet viriesi nevelas nopietnas attiecibas. Tas laikam ir kaut kads sharms, kas pievelk, vai fluidi. Nezinu, kaa to nosaukt!

Vnk man ir bernibas draudzene, kura ir ljoti skaista, ljoti skaista seja, augums. Bet kamer man ir bijusas neskaitamas nopietnas attiecibas, kuras dzeki pashi grib visu nopietni, tikmer vina vispar nevar dabut dzeku. Esam par to runajusas, un nesaprotam, kapec ta. Meitene ir gudra, ir par ko parunat, dabiski skaista, bet neká. Visi vienam vakaram, bet talak neko nopietnu neviens negrib!!
30.10.2012 12:40 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nepiekrītu zaptesburkai.
Vīrietim, tieši, kā Karamele aprakstīja - skarbajam tipam, pavisam noteikti ir jāsaka tiešā tekstā.

Kas nez tās par attiecībām, kur savas vēlmes jāietin appušķotās frāzēs.
Ja kaut ko saki, tad ar mērķi, lai Tevi saprot un panāc rezultātu - ne savirpinātos teikumos, ka pašai nekas nav skaidrs.
30.10.2012 12:44 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Karamelle - man pirs paris gadiem bija táda pati situácija ar bijusho draugu. Viñs ar komplimentiem nebárstíjás un bijam diezgan skarbs. Un man tiesham vajadzéja uzmaníbu sañemt no árpuses. Atceros, ka pucejos, kad ar meiteném gájám tusét jutos labi, ka pievérsh uzmaníbu. Tas turpinájás líðz brçídim, kad piekrápu savu draugu. Attiecíbas ,protams, beidzás, bet tagad ir puisis, ar kuru ir loti labas un kvalitatívas attiecíbas un man to uzmaníbu no árpuses vairs nevajag, jo esoshás attiecíbás pietiek gan uzmaníbas, komplimentu utt..

Piekrítu meiteném, kuras teica, ka jo vienkársak sagerbies un dabiskák izskaties, jo vairák pievérsh uzmaníbu. Atceros, ka agrák vispár nekrásojos un tonálos neliku - dzeki lipa klat ka negudri. Bet tagad, paliekot vecáka, nezin kápéc esmu iedomájusies, ka neuzkrásojusies izskatos neglíti, lai gan pusisi visu laiku saka, lai es nekrásojos vispár.
30.10.2012 12:45 |

Reitings 8407
Jābeidz vienreiz sevi graut ar nepareizo vīrieti, jo šī nav jau pirmā diskusija. Nu nav normāli, ka čalis sadzēries lien pie citām, kaut vai flirtēt un vēl ja tu to zini, alkohols neko neattaisno - to dari tu!

Saņemies beidzot un sāc celt pašapziņu, nu nav normāli gribēt no bomža saņemt komplimentus, fui, man tas tieši liekas pretīgi.
30.10.2012 12:50 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
womankind, nedomāju, ka tam par komplimentiem ir jānāk kā rīkojumam. Tur ir vajadzīgas drusku appušķotas frāzes, nevis - tā un tā, no šīs dienas sāksi man teikt komplimentus, katru dienu, vismaz divus.
30.10.2012 12:52 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Tu jau pati atbildēji uz savu jautājumu! Visticamāk, ka tava augstprātība un pārlieku lielais pašnovērtējums arī atbaida puišus. Mazliet atmaigsti, un tad arī viņi nebaidīsies tev tuvoties.. :D
30.10.2012 14:34 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
nez, man draugs arī neizsaka komplimentus, bet es tīri labi iztieku bez tā. man gan nav it kā problēmu ar uzmanību no citu vīriešu puses, nezinu, kāpēc, jo neuzskatu sevi par baigo skaistuli. laikam tā vaina ir tavā attieksmē.
šodien pat bija gadījums, kad ar milzu rozā bumbuļcepuri uz galvas, jo mati netīri un nekrāsoti, nekrāsotu seju un trenuškās vilkos uz tuvējo veikalu un viens čalis man piemiedza ar aci. nu smuks kā bilde. :D te gan visi zin, ka man ir draugs un pat kurš tas ir. :D
30.10.2012 14:40 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
KAĶIS visu pateica
30.10.2012 14:50 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Zem grādiem visi skaisti..
Pieļauju, ka tā varētu būt Tava lielā pašapziņa, kas aizbiedē, varbūt izskaties iedomīga un ledus sieviete..
Tev varbūt vairāk kretinē tas , ka draugs flirtē ar citām un Tev neviens nepievērš uzmanību. ja viņš neflirtētu, tad Tev arī nevajadzētu tik lielu uzmanību?
Aizņemtai sievietei nevajadzētu nodarbināt prātu par to, ka sveši vīrieši nepievērš uzmanību. ;)
30.10.2012 14:51 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
ooo, Zaptesburka vēl labāk.

patika arī šis.
Patīk atbrīvotas un smaidīgas. Tās, kas pārspīlēti rūpējas par savu izskatu un uzskata, ka tas ir pats svarīgākais - lūdzu atmostieties no šī sapņa Jā, var teikt, ka vispār nekontaktējos ar stīvā izskata sievietēm, kas pārspīlēti rūpējas par savu izskatu .
puiši vienmēr tā stāsta. ;)
30.10.2012 14:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits