A man patika vecā un labā P.S I love you, nu pinkšķināmā filma, vismaz man bija, ņemot vērā manu bēdīgumu. Bet jā, skumīga filma, bet kura neatstāj skumjas vai nesaprastus jautājumus, paliek tikai smaids uz lūpām beigās un nezināmas izcelsmes asaras.
Veca, bet arī laba ir Bridesmaids jeb Līgavas māsas, ļoti patīk šī filma, tāda viegla, smieklīga, nav baigs mindfuck.
Un, ja pie nopietnāka kaut kā, tad From Hell ar Džoniju Depu galevnajā lomā, mazliet skarbi, bet ļoooti patika šī filma.
Ļoti patika arī V For Vendetta, īpaši patika lieliskā British English, tik tīra un skaista izruna pēc lēruma amerikāņu filmām bija bauda ne tikai no filmas kop
umā, bet arī no valodas.
Un jā, par mīlestību patīkama filma bija arī Tres metros sobre el cielo jebšu Trīs metri virs debesīm.
Un, ja no kaut kā jaunāka, tad viennozīmīgi iesaku Sherlock Holmes: A Game Of Shadows. Tas priekš manis bija kaut kas jauns gan režijā, gan tajā visā, kā filma tika uzfilmēta, tajā tehnikā. Asprātīga un interesanta filma.
Tas tā no manu mīļāko filmu saraksta, lai gan, patiesībā no mapes, kurā man stāv filmas, noteikti ir vēl daudz citu, ko varētu ieteikt, bet visas jau neatceros. ;D