Šodien izlasīju,rakstu žurnālā "Ok!",kur gāja runa par sievietēm (respektīvi slavenībām),kuras kādreiz ir krāpušas savus vīrus vai draugus. Mani šokēja viens teikums- vīriešiem viss tiek piedots,un tas fakts ka vīrietis ir krāpis savu draudzeni ātri tiek aizmirsts,bet sievietes gadījumā ir otrādi- viņa tiek nolieta ar vircu ilgu laiku! Jautājums- kāpēc tā ir????!
Neskatoties uz to,ka izlasīju šo tēmu,mana draudzene man vēl sāka pārmest to,ka es sarakstījos ar citu puisi,esot kopā ar savu nu jau bijušo puisi. Centos ilgi viņai ieskaidrot lai nerakņājās manā pagātnē. Viņa man uzrakstīja visai nepatīkamas lietas,ko jau sen esmu gribējusi aizmirst. Viņa to rakstīja,tā itkā par to uzjautrinātos,bet nesaprata to,ka man sāp to visu lasot.. Tiešām gribas,lai vienmēr cilvēki dzīvo tikai savas dzīves un nelien citu dzīvēs! Ja arī sieviete,kādreiz nokrāpj vīrieti,tad kāpēc uzreiz viņai ir jāklausās tik daudz pārmetumu,bet neviens NEKAD nepadomā,KĀPĒC tā vispār ir noticis?! Un arī tie stulbie stereotipi,vai kā tos varētu nosaukt par to,ka ja meitene tiekas ar vairākiem,vai arī ar kādu pārguļ tad viņa ir "vaļīga" vai maucīga,bet kad to dara vīrietis tad tas ir normāli!!! Esmu aizkaitināta un dusmīga par to,ka cilvēkiem ir šādi uzskati,un ka cilvēki vispār tik ļauni var izteikties par citiem..
Kā jau saka,cilvēks ir visļaunākais radījums uz pasaules! Un tā laikam vien ir.