Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Lielākā stulbība, kādēļ izjuka jūsu attiecības ar puisi?

 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Komentējot dažādas diskusijas, man arī nāca atmiņā, ko es pati esmu darījusi un kādēļ izjuka attiecības..par ko tagad nāk smiekli. forši būtu, ja arī jūs pastāstītu savus atgadījumus. varbūt arī citām šie stāsti noderēs kā mācība.
viens no maniem atgadījumiem bija šāds- sastrīdējāmies ar nu jau ex-draugu. pie viņa stāvēja mans gredzens. nu, tas ir, viņš paņēma pie sevis kā tādu piemiņu no manis, lai justu manu klātbūtni ikdienā. nu tad dusmās viņš pateica, lai norunātajā vietā aizeju viņam pakaļ. nu labi. kas gan cits man atlika. es gāju un teiksim, 500 m pirms tās vietas satiku savus draugus, kurus viņš nepazina. tad nu es pāris minūtēs vienu džeku pierunāju, lai viņš izliekas par manu draugu. tam puisim piezvanīju un pateicu, kur nākt. nu šis atnāk, pēc sejas izteiksmes viņam bija manāms šokas, bet ar savu tjipa jauno draugu piegāju, paņēmu gredzenu un atkāpos. puisis nikni skatīdamies aizgāja. tajā brīdī ticiet vai nē, bet es biju laimīga, redzot, ka viņam sāp.
tikai pēc kāda pusgada šķiet es no viņa uzzināju, ka viņš nāca salabt ar mani. nu lieki teikt, ka tas prieks izpalika tikai tādēļ, ka es gribēju viņam ieriebt un lai viņam sāp tikpat ļoti cik man un vēl vairāk. tad arī viņš uzzināja, ka tā nebija patiesība. jāsaka, līdz pat tam brīdim viņš pārdzīvoja par to, ka es esmu bijusi godīga meitene jebšu izlikusies par tādu un uzreiz ar citu puisi ierodos uz tikšanos ar viņu. nu viņš arī viltīgā veidā uzzināja no manis pašas patiesību, bet kāda man bija škrobe toreiz, ka viņš nāca salabt, bet es šitā izdarījos..
tagad smieklīgi, cik stulbs atgadījums var izjaukt attiecības, tas ir mēs paši tās izjaucām, bet tajā brīdī tas bija šausmīgi
29.10.2012 14:33 |
 
Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
Ballītes laikā aizgāju labāk ballēties ar brālēniem, jo ar to puisi un viņa draugiem man bija garlaicīgi :D tad nu viņš par to tā apvainojās, ka mani vairs redzēt negribēja :D bet es priecājos, jo gribēju no viņa tikt vaļā :D eh... cik es slikta :D (biju) :D
29.10.2012 15:05 |
 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
paprasīju draudzenei lai iedod savas kadas biksītes,un ieliku viņam tās jakas kabatā..tas gan bija vairāk kā joks,bet izradjās ka viņš tādus jokus nesaprot...
29.10.2012 15:10 |
 
Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Man gan nav nekāds īpašs stāts, bet riebīgākais,kas vien r sanācis šķiroties, neapzināti saiet kopā ar viņa labāko draugu :D Tā nu vēl šodien dzīvojam kopā, bet man par sodu, mans ex man ir jāsatiek pārāk bieži.
29.10.2012 15:15 |
 
Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
Mans bijusais mani pameta citas meitenes deļ, bet,manuprāt, vins zināja, ka esmu ar citiem ballītes salaidusi. Es negribēju palikt zaudētājos un tāpēc tad, kad viņs man pateica, ka mani pamet citas meitenes dēļ, kurai arī dzīvē ir bijis grūti un tā, es atbildēju, ka esmu tevi kādas piecas reizes nokrāpusi. Bet nožēloju (kaut gan neko nevajag nožēlot), ka pateicu, bet esmu tāds cilvēks, kas nevar samelot vismaz ne tuvam cilvēkam, kur nu vēl kādam, ko mīlu. Bet nu jā, labāk būtu palikusi pamestās lomā, bet joprojām sarakstāmies, jo es nevaru bez vina dzivot. Cik stulbi ir kadu mīlēt un zināt, ka esi to cilvēku sāpinājis.
29.10.2012 15:26 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Nedaudz jau nožēloju savu jaunības maksimālismu, vājo raksturu, ka ļāvos ietekmēties no "draudzenes" teiktā.. bet sanāca, ka puisis ar kuru biju kopā, kādu laiku pirms satika mani, bija brīvs, tāpēc bija 'atradis' no attiecībām un pēc pāris viņa egoistiskajiem gājieniem esot attiecībās ar viņu pateicu, ka viss.. pazuda uz 4ām dienām, nedod nekādu ziņu, ne piezvana, ne uzraksta, draugos parādījās un uzreiz pazuda.. centās jau samelot, bet es jau biju izšķetinājusi visu un viņa atrunas nebija tik labas, lai mani apvārdotu, tā nu šķīrāmies kā draugi.
Bet ko tur vairs nožēlot, ja nebūtu tā sagadījies, tad viss tagad, iespējams, būtu citādāk. :)
Ar puisi vēljoprojām esam labi draugi, lai gan reti tiekamies.. flirts, acu skatieni utt. par cik esmu attiecībās, tad labāk izvairīties no tādām satikšanām, jo zinu, ka man viņš kā vīrietis piesaista, bet nevēlos sev putrot galvu, jo man ir labi kā ir :)
Secinājums, vajadzēja dot iespēju, nevajadzēja skriet prom pie pirmajām grūtībām
29.10.2012 15:27 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Ar pirmo tādu nopietnāko čali (15 vai 16 g.), kurš diemžēl man nevisai patika, pateicu, ka mēs nesaderam pēc horoskopa zīmēm (tolaik man tas bija topā).
Biju spītīga un teicu, ka nē - nesaderam! :D Bet nu - hjū!
29.10.2012 15:54 |
 
Reitings 227
Reģ: 29.01.2009
Aniii - viņš nesāka smieties? :D
29.10.2012 15:59 |
 
Reitings 383
Reģ: 27.10.2012
Kādus 6 gadus atpakaļ iepazinos ar puisi, simpātijas bija jau no pirmās reizes, likās ka labāk nevar būt, viņš bija ļoti temperamentīgs, kaislīgs,ļoti daudz koķetēja, katrā ziņā viņš mācēja piesaistīt manu uzmanību un noturēt to. Bet to izšķirošo soli tā arī nespēra.. Visi toreizējie paziņas un draugi teica, ka es viņam patīku utt. Bet viņš neko. Katru reizi kad tiekamies jūtu no viņa puses simpātijas, pat nevaru izskaidrot kāpēc pati neko nedarīju, ehh laikam biju pārāk jauna. Un tad sagāju kopā ar citu puisi, pagāja laiks uzzināju, ka viņš mani krāpa.. Neizšķīrāmies, es uz to pievēru acis, pirmais puisis mani mierināja, gājām ārā, jauki pavadījām ar viņu laiku. Tad no otrā puiša izšķīros, jo viss aizgāja galīgā pakaļā. Beidzot itkā varējām būt kopā, bet tā nenotika, īsti pat šodien nezinu, kas par iemeslu, bet viņš uz visu vasaru pazuda, neatbildēja uz maniem zvaniem..

Pēc pāris gadiem scenārijs aptuveni līdzīgi atkārtojās. Sagāju kopā ar citu puisi lai viņu padarītu greizsirdīgu.

Tagad ja mēs satiekam viens otru, sasveicinamies, bet neko vairāk.
Šo kļūdu es laikam visu savu mūžu atcerēšos un nožēlošu. Jo lai gan esmu jaunās attiecībās, dažkārt joprojām aizdomājos, kā būtu ja būtu.. Sāpīgi par šo posmu joprojām atcerēties..
29.10.2012 17:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits