Šis laikam ir pasākums, uz kuru ejot, es nemaz īpaši nepiedomāju, jo tajās 15min visi tāpat skatās uz mēli un tiem īpatņiem ar Kleinas tipa pribambasiem uz galvas un kājās.
Es vienmēr esmu gājusi tā īpaši nepiedomājot, varbūt uzvelku ko mazliet jestrāku nekā uz darbu ejot, bet nu pieklājīgu.... un vispār piekrītu queen, pa tām 15 min neviens tur neuzvienu nelūr, ja vien neesi sabiedrībā pazīstams cilvēks :)
Ja gribi, lai Tevi sabildē visos žurnālos, tad velc kaut ko drausmīgu, sačupotu pāris kārtās un pavisam forši būtu, ja Tu būtu vīrietis saģērbies sieviešu drēbēs un augstpapēdenēs-tad visi raksti patr šo pasākumu būtu Tavi. :D
Otrs variants-tas, ko Piparene ieteica. :)
Tā padomājot, kas tas pa jautājumu? Ne kāda zin Tava skapja saturu, ne pašu Tevi. pateiks - kleitu un žaketi, bet varbūt Tev nemaz nav kleita, ko vilkt ar žaketi, vai nav žakete, vai arī galīgi neatbilstoša. Iesi speciāli pirkt?
iuuuuuuuuuuu, Kombulienei ne īpaši glītas formas, iedomājoties pat zosene uzmetās. Becky gan varētu kaila doties, pieļauju, ka tam vajadzētu būt baudāmam skatam, atšķirībā no kombulienes. :D