Man vispār bija diez gan līdzīga situācija. beigās izdomāju par ko gribētu mācīties tikai tad, kad bija japiesakās budžetam. Tev ieteiktu varbūt sarakstīt profesijas, kuras nav "negribu" sarakstā un no tam mēģināt izvēlēties sev īsto, sarakstīt +/- vai kā savādāk mēģināt no tām izvēlēties. Un tad jau ēnu dienā vari kādu paēnot un saprast ir vai nav tavs. (šādi es pati izslēdzu arhitekta profesijas iespējamību un atkal paliku uz nezinu varianta) vari papildīt arī pati testus, piemēram, prakse.lv. tagad skatoties rezultātus saprotu, ka tiešām +/- atbilst tam, ko gribu.
Par karjeru konsultantiem Rīgā gan neko nemācēšu ieteikt, bet ja neesi pret astrologiem, tad apmeklēt kādu no tiem un vērsties ar savu jautājumu, bet īsti gan nezinu cik tieši viņi tev var palīdzēt, jo var arī pateikt vairākas profesijas par divām.
Man atkal ir priekšā izvēle, jo jāizvēlas padziļinātais studiju novirziens, kuru iepriekš stājoties solā nebiju piefiksējusi. un nu nezinu kā izvēlēšos starp diviem, jo gribu abus. :D