Kaut kur jau ap šo rakstījusi esmu,slinkums gari rakstīt, bet nu tā īsumā.
Pēdējie divi gadi, līdz šai vasarai bija viena liela melnā svītra.Sarežģījumi ģimenē, emocionāli triecieni, pārmaiņas, tas viss kaut kā samilza, ka man tie vairs nebija depresīvie rudens vakari,bet gan daudz daudz vairāk.Turpinājās arī mūžīgie strīdi ar bērnības draudzeni, kas tā pa īstam, nemaz nav izbeigušies līdz šai dienai.Es biju sevi emocionāli notrulinājusi,nejutu vairs neko.Pat ne vairs skumjas.Sapratu,ka jā-tas skumji, tas-labi, bet neko vairāk, un tas emociju tukšums arī dzina izmisumā.Tajā laikā man nebija daudz draudzeņu, ar kurām varētu aiziet kādreiz uz klubiņu, iedzert, parunāt par puišiem.Kā jau minēju, mana bērnības draudzene, kas no vienas puses bija viens no tuvākajiem cilvēkiem,jo zināja par mani visu, reizē bija visstālākais.Kaut kas bija mainījies.Esot ar viņas kopā, es apspiedu sevi vēl vairāk.
Tuvojās vasara un es jau apmēram biju iedomājusies, kāda tā varētu būt.Par visām avantūrām man pat sapņos nebija rādījies.Viss sākās ar to,ka iedomājos pieteikties uz summer sound brīvprātīgajiem.Tad nu viena ( ! ) braucu.Un te laikam ir tas punkts, kad es sev kaut kādā ziņā pārkāpu.Es satiku vienreizējas paziņas, un šīs trīs dienas bija neaizmirstamas.Tālāk jau sekoja vēl festivāli, kur vienkārši no interneta sapazinos ar nepazīstamām meitenēm, ar kurām baudīju tālākus piedzīvojumos jau citā festivālā.Darbā iepazinos ar foršām meitenēm, no kurām viena izvērtās pa tiešām labu draudzeni.Un tad kaut kā paraēli tam visam, uzlabojās attiecības ģimenē.Es biju atguvusi dzīves prieku un izkļuvusi no sava melnā perioda.