dīvainības

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
sveikas šajā sniegotajā vakarā :)
pēdējā laikā esmu piefiksējusi, ka man ir ļoti augstas prasības ģērbšanās stilā. skapī it kā normālas drēbes, pat teiktu ļoti labas. ja kāda cita tās vilktu, man liktos smuki, bet pati sev viņas mugurā negribu. daļēji tas ir tāpēc, ka ir apnikušas un līdz ar to liekas pēdējās lupatas, un no otras puses - laikam ir tas mazvērtības komplekss :/ nekas neliekas pietiekami labi, nespēji sevi pilnveidot. un lielākā problēma- KRĀSAS. nekad, NEKAD nespēju saģērbties raibi, knapi paciešu 3 dažādas krāsas apģērbā. Domāju būtu interesanti uzzināt vai Jums ir kāda dīvainība kas saistīta ar apģērbiem? ceru, ka neesmu tāda vienīgā :D
27.10.2012 21:56 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Mana diivainiiba ir taada,ka es nevalkaju apgjeerbu un apavus,kas ir bruunaa kraasa. Manaa skapii nav absoluuti neviena apgjeerba vai apavu,kuri bruutu bruunaa kraasaa.
28.10.2012 11:03 |

Reitings 418
veel,
(tas gan nav pa teemu)
man negarsho shokolaade,laikam arii taapeec,ka bruunaa kraasaa :D
28.10.2012 11:14 |

10 gadi
Reitings 2858
man 80% apģērba ir baltas krāsas.
tas pats ir ar zeķēm... :D
28.10.2012 11:17 |

Reitings 452
Reģ: 07.02.2011
Aj, es parasti sapērku visu vasarīgo, bet ziemā ar tādām drēbēm nepastaigāt un tā tas viss vasarīgais lielākoties stāv skapī, jo vasarā jau pārsvarā dzīvojos pa mājām, retu reizi izeju tautā.
28.10.2012 11:43 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Vai par dīvainību var uzskatīt, kad 90% apģērbi ir kleitas? Ja jā, tad tā ir mana dīvainība.
28.10.2012 11:50 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man tas pats kas tev!
stav labas lietas skapi, draudzene sajusminas-ooo, tik smuki, smuki, bet man pasai skiet, ka ta jau tada nothing special...
28.10.2012 11:52 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Mana diivainiba ir zekes - tikai un vieniigi baltas. nekadas roza, zaljas un melnas ir vienkarshi katastrofa. Diemzhel tas neattiecas tikai uz mani - ari mani virieshi velk tikai baltas zekes. Mazais gan pa majam velk tumshakas - zilas vai zljas, bet ari tikai tapec lai baltas nebutu 5x jamazgaa.

Veel ir ka jau ieprieksh minets - ik pa laikam piesledzos pie kadas vienas lietas. Vienu briidi tie bija apavi, ka rezultaata man vinju ir paarpaarem (bet joprojam perku, nespeju attureties un vienmer ir kur pievilkt un uzvilkt), kadu briidi bija somas, bet tas paldies dievam pargajis, jo apmeram 20 parus esmu izdalijusi pa labi un kreizi, jo pati saprotu ka nevelku, jo staveja ar visam cenu ziimem. Vasara mans bums bija zhaketes un TIKAI blatas maicinjas. Visam klat vilku tikai baltas maicinjas.
Tagad ir sacies jaku un garo zabaku bums. Skapi jau iekrajies pie 7 aras jakam, bet tadu isto un vienigo zieminieci vel neesmu iegadajusies. Ceru ka menesa beigas iegadasshos un tad bus miers.

un vel kas shaja ziema man ir divains - nespeju izveleties starp krasam - gaishi bruuns (tan) tumshi zils (taka dzinsu tadsa, ne spilgts) un melns.

Gribu zilus zabakus garos ar zilu somu un melnu jaku, taja pasha laika gribu brunus garos zabakus un brunu somu/adas jaku (neesmu vel izlemusi ka labak).
28.10.2012 12:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)