Kas ir pats stulbākais un neloģiskākais, ko jūs jebkad esat dzirdējušas?
Man, piemēram, kāda paziņa mēģināja iestāstīt, ka grūtniecības laikā, nedrīkst dzert daudz ūdens, jo tā bērnu var izskalot. :D
Pirms kādiem 6iem gadiem,aizbraucu pie omas uz Krieviju,laukos tas bija. Sarunājām ar draugiem iet uz diseni,nu un iedzert nedaudz. Meitenes atnesa enerģijas dzērienus un domāja,ka ir piedzērušās. Kad es pateicu,ka tas nav alkohols uzreiz atgāja :D
Bērnībā brālis mācīja kult olu. Recepte: ieliek olu ar visu čaumalu, samaisa, iemet zemi, iespļauj iekšā samaisa un ēd. Taisīju un nesu mammai pagaršot. :D
Man lase bij meitene kura sporta stundas netaisija tiltinus un svecites un bij gatava dabut nesekmigu atzimi... jo tetis vinai esot iestastijis ka taa kakas galvaa saejot ja ir staavokliii ar galvu uz leju.
Mans onkulis ļoti gribēja puiku, bet viņiem piedzima meitenīte. Nu tad viņš sievai pārmeta, ka grūtniecības laikā tā par daudz saldumu ēdusi, tāpēc arī meitene piedzima...
Ja bērnudārzā sēž un galda, tad izaug ūsas. Tā visi sabijušies uz galdiem nesēdēja :D
Pati kādus 2 gadus māsīcai iestāstīju,ka esmu ragana. Tēloju,ka buros. Viņa ticēja līdz reizei, kad mamma sadusmojās un izstāstīja patiesību :D
hahaha, zari pa ausīm :D Es arī biju dzirdējusi par to, ka vēderā no sēklām var daudz kas izaugt, bet, nu, tam īsti tā neticēju...taču tad izlasīju to stāstu par vīrieti, kuram egle bija sākusi augt..tad bišku noraustījos par to visu :D :D :D
Man mammas māsa nesen savam mazajam dēlam (2 gadi ar pusi kkur) dēļ tā, ka viņš dažreiz rausta savu mantojumu pateica, ka atnāks gailis un nokodīs, jo viņš ir redzējis savu māsu un viņai tāda mantojuma nav un teica, ka viņa arī raustīja un gailis nokoda, šis vairāk neko aiztiek. :D Trauma tak bērnam tā var būt :D
Dīva, mana mamma brālim, kad bija maziņš nu tik cītīgi mazgāja savu gailīti, teica, ka nokritīšot. Tad šis paskatījās uz mani (jo mazus lika kopā vannā, lai taupītu laiku un ūdeni :D) un prasīja "Tev arī nokrita?" :D