Nepatikā jārauc deguns!?

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Lai novirzītu domas no šodienas absolūtajām sniega tēmām, ienāca prātā pajautāt, kādas modē esošas lietas (apģērbs, apavi, aksesuāri utt.) jums liek nepatikā raukt degunu vai vienkārši nepatīk un jūs nekad to nevalkātu un nelietotu?
26.10.2012 10:38 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Krāsainas zeķubikses, tie kūniņveida ziemas mēteļi ar vidukļa jostu, kas ir ar ciešu apakšējo gumiju un meitene knapi sper solīšus. Tad vēl mafijas stila/krāsojuma apavi, kovboju zābaki (ar tām izšūtajām puķēm), tamborētie zābaki (tos vinekārši nesaprotu), vēl man ļoti nepatīk kleitas un svārki, kuriem ir tā audumu maliņa kā lietussargs (http://www.shefinds.com/files/black-peplum-dress-11.jpg ). It kā nav nesmuki, bet tomēr ir... un vienkārši kaitina, izskatās stīvi, ir nepraktiski. Tāda sajūta, ka esi kā mākonis un tā maliņa domāta, lai ēdot ir kur savākt drupačas :D Es pat nezinu kas, bet šādas kleitas mani tracina un valkātāja liekas bezpersoniska būtne (nekas personīgs). :)
26.10.2012 20:46 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Par tiem spicajiem purniem... Negribeetu but viena no taam,kas visur piemin kriizi, bet ticiet vai nee,bet tie spicie purni tiek vilkti tapec,ka tie lielakoties ir vieniigie zaabaki,kas ir, tie ir noperkami humpalaas un ja ir pardoshanaa,tad tie ir leetaakie.
Gaumigi zabaki maksaa naudu,kuras sievieteem nav. un parasti shaadi zabaki ir komplektaa ar kurtku,kurai papluukusi pucina. nu nav aiz labas dzives shis bezstils.
26.10.2012 20:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
man bija platformas 20cm. pati biju staavaa sajuusmaa. tagad pashai gruuti iedomaaties, kaa vareeju ar taam pastaigaat. kaa nekaa augums tad sanaaca 195cm.
un jaa, cik esmu pamaniijusi, lv sievietes peec 30 saak izskatiities veciskji ar savaam iisajaam frizuuraam un vecmodigajaam "klasiskajaam" dreebeem, bet liidz tam daudzaam dominee caciskais stils ar augstpapeedeneem pa ledu un plaaniem meeteliishiem -20 graados. it iipashi ar pieaudzeetajiem blondajiem matiem visas izskataas identiskas kaa kjiinieshu armija. ja kaut ko atskiriigu uzvelc, cilveeki uz ielas naak klaat un uzdod jautaajumus, blenzj un raada ar pirkstiem.
26.10.2012 20:48 |

10 gadi
Reitings 3122
Man nepatiik vintage un grunge stili. Sev izveelos ko elegantaaku un sieviskiigaaku.
26.10.2012 20:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
the one - gaumei nav nekaada sakara ar naudu. vai nu taa ir vai taas nav. jaa, vajag ilgaaku laiku, lai atrastu vajadziigo, bet nu nav neiespeejami.
26.10.2012 20:50 |

Reitings 2230
Kas te visām pret uggīšiem? viņi ir tik forši ērti un silti, kad ārā baigie mīnusi. Es labāk ar tādiem eju un izskatos pēc sniega cilvēka, nekā velku zābaciņus ar smailu papēdi un eju kā kliba vista ,cerēdama, ka neuztaisīšu špagatu uz ledus. Cita lieta ir, ja velk uggijus siltā laikā un samērcē, tad gan kā lupatas izskatās.
Arī pret legingiem nekas nav pret, ja vien valkatājai nav ļumīga pakaļa, kura nav piesegta ar augšiņu.
Harēma stila bikses nekad pati nevilktu, bet esmu redzējusi sievietes, kuras pat diez gan labi izskatās ar tādām.
Par metālistu apģērbu neesmu sajūsmā, jo nav mans stils, bet atkal esmu redzējusi tādus, kam piestāv.
Lielāko daļu apģerbu var atrast ar ko saskaņot un būs ok.

Okei, trenuškas ar laķenēm gan es NEKAD nesapratīšu :D
26.10.2012 20:54 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Sasmējos lasot šo diskusiju, tos epitetus par apģērbiem utt. :D
Emmanuelle, paldies!
Krista, iespaidīgi tev tie apavi bija... 20cm... wow :)

Vēl atcerējos to laiku, kad modē bija staigāt bikses + svārki. Bikses tādas paplatas un pa virsu līdz celim brezentauduma svārki :D
26.10.2012 20:57 |

Reitings 273
Reģ: 04.10.2009
Man kādus gadus tīrs atpakaļ pašia bija morālā trauma :D
Ziemā, sniegā nolauzu papēdi zābakam - nācās nest uz remontu, bet bija obligāti jāiet uz augstskolu un neatlika nekas cits kā iet ārā melnā klasiskajā pusmētelī ar...... botām kājās jo citu apavu nebija līdzi - tā bija briesmīgākā trauma ever - tāds kauns - uuuužas :D Varu iedomāties ko citas meitenes par mani padomāja uz ielas :D

Bet vispār es arī velku daudzas no "degunraucamajām" lietām - man ir viena klubiņ blūzīte sudrabotā krāsā, vasarā regulāri nēsāju legingus (bet tikai nosedzu dī :D), balerīnas, arī rakstinās zeķubikses, biezās (ļoti biezās :D )zeķubikses ar džinsa šortiem, tikko kā nopirku kleitiņu ar volāniņiem smalkiem nu un utt :D
26.10.2012 20:58 |

Reitings 3652
Ja 2000. gadā tādi bija modē un toreiz bija gaumiigi,tad gaume cilvēkam bija. Atnaaca 2012. gads, naudiņas nav, gaume beidzās?! nee, vienkaarshi jāvelk tas,kas ir. Es nerunaju par 17gadigam skolniecem,kam stils ir " panem mani" , bet par pieaugusham sievieteem, kuram acimredzami nav naudas.
26.10.2012 20:58 |

Reitings 2230
Par to modi, tā arī ir.
Pirms pāris gadiem tie spicie purngali bija stilīgi, arī kļošenes.. visas vilka un jūsmoja. Tagad atkal apaļie purni un skinny bikses.
Pēc dažiem gadiem vecā mode atgriezīsies un visas atkal rauks degunus par kurpēm ar apaļo purngalu un skinny džinsiem. :D
un tā uz rinķi.
26.10.2012 21:02 |

Reitings 36
Reģ: 11.10.2012
Man riebjas ja velk kkadu kurtku un klasiska stila zabakus:D vai kurtka un papezhi:D
26.10.2012 21:04 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kas jums pret krāsainām zeķubiksēm? :D Man pilnīgi žēl, ka esmu jau gandrīz par vecu tādam skolniecīšu stilam :D Man neeenormāli patīk vienkrāsainas, biezas zeķbikses.
26.10.2012 21:07 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man patīk tas, kas vairumam nē :D Nu, piemēram UGG zābaki (man ir fake, protams, bet ne galīgie lētie ar kartona zoli) Nu katru dienu nevilkšu, bet vispār man patīk - man ir garie un melni - tumšā laikā pat grūti atšķirt, ir tie UGG vai nav :D :)

Legingi - dievinu! Bet tikai melnus, krāsainie nepatīk. Man nav plānie zeķubikšveidīgie, bet nu normāla biezuma - velku gan ar tunikām, gan dažkārt arī vienkārši ar jaciņām, draugam patīk, man patīk, ja kādai nepatīk - nav mana darīšana! :D :)

Arī harēmbikses patīk - tiesa gan, tagad velku tikai pa mājām :)

Par to, kas nepatīk - varžu duramie, platformenes un augstapēžu apavi, paštaisīta bižutērija un gan jau vēl daudz kas, bet tagad nenāk prātā :)
26.10.2012 21:08 |

10 gadi
Reitings 4946
Bāc, bildi aizmirsu ielikt :D
26.10.2012 21:10 |

10 gadi
Reitings 4946
Un par balerīnām? Kāda alternatīva? Ko tad vilkt, kad sandalēm par aukstu un zābakiem par karstu? Papēžkurpes nepiedāvāt.
26.10.2012 21:11 |

Reitings 12651
mmmhm, es arī domāju, ka nauda daudziem tomēr spēlē lielu lomu šajā jautājumā, neesmu es nevienu reizi redzējusi spico kurpju/zābaku valkātāju, kura izskatītos ļoti turīga. Tāpat arī pārsvarā tās sievietes ir ne manā vecumā, es domāju, ka ar laiku paliek vienalga, kas skaitās super stilīgi un kas jau ir novecojis. :)

Bikšu+svārku periodu es pa miglai atceros, jo man nebija ne viens, ne otrs, kas apvienojumā labi izskatītos :D Vienu brīdi daudzas arī vilka svārkus + botes..to es arī nedarīju. Platformenes gan man bija, tāpat kā kļošenes, bet man bija tikai melnas, daudzām bija tās raibās. Cālīšdžemperis arī man bija, skarainie krekliņi neiepatikās, vienu brīdi vēl staigāju svārkos līdz potītei, bet, nu, stilīgi tak. :D Tagad neko no tā nevilktu..varbūt tikai to cālīšdžemperi mājās, un tad ik pa laikam paskatītos spogulī, lai jautrāk :D :D :D
26.10.2012 21:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par humpalaam runaajot!Tiesi vakar abas ar Pariizes draudzeni(maaksliniece) nospriedaam ,cik interesantus apavus redzeejaam tiesi Riigas humpalu bodiitee!Te jaasaka,ka naudai nav nekaadas noziimes-noziime ir izdomaa un gaumee,kaa salikt visu kopaa!Es staigaaju ar savaam francu kurpeem,par kuraam priecaajas visi mani amerikaanu draugi-loti laba kvalitaate un cena arii....tikai es taas nopirku tiesi humpalu bodiitee un par 5$!!!!:D
26.10.2012 21:16 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
switched on - es, iespējams, esmu atpalikusi, bet kas ir mafijas stila/krāsojuma apavi?! :D tas, kas man uzreiz asociējas ar to ir tās melni/baltās kurpes (kas man gan tomēr vairāk ar klauniem asociējas :D).
26.10.2012 21:16 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Nepatīk legingi,vnk riebums metas,kad ieraugu meitenes ar legingiem un īsām maiciņām,nu nešķiet man tas skaisti. Agrāk arī nepatika tās pufīgās,tārpam līdzīgās jakas,bet šoziem pati sev gribu tādu iegādāties,tas pats ir ar uggiem :D
Nepatīk,kad uzvilkta blūze,tops vai džemperītis un ne pa tēmai uzlikta plata josta viduklī,nu kāds sakars!
Zābaki pāri ceļgaliem,uzreiz asociējas ar čaka ielas meitenēm. Sporta tērpi,spicie purngali. Arī tie ādas imitācijas legingi,laikam trauma no paziņas,jo viņa tādus tik ilgi nesāja,kamēr ceļgalos izdila :D
Ikdienā diezgan bieži raucu degunu par stilu,gaumi,jo liekas,ka liela daļa sieviešu/meiteņu ģerbjas tumsā un bez spoguļa.
26.10.2012 21:22 |

Reitings 3652
Emmanuelle, katram ir sava izpratne par vardu " interesants". Uzmanigu dara fakts ,ka draudzene ir maksliniece.Taada kaa Agnese Kleina tipa? piedodiet, tāds stils nepatiik vairākumam (nevajag protams izpatikt), ari vairakumam sheit esoshajaam. Apgerbs ir letaks par apaviem,tapec ari apavu humpalas ir mazak, vienkarsi taa vienmer bijis,ka apavi ir problema, liela problema.pat tagad kaa humano palidzibu bernu namiem,maznodrosinatam gimenem prasa tiesi apavus, ne dreebes.pec apaviem principa var noteikt cilveka ienemumus,taa tas ir,un tie spicie ari to paraada.
26.10.2012 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits