Pirmo reizi lidoju uz Vāciju. Uztraucos, jo lidoju viena. Rokas trīcēja, nemitīgi skatījos biļetē, vel pa ceļam apvaicājos, vai eju uz pareizaiem Geitiem. Ak, jā-pirms kontroles jau zināju, ka jānovlek apavi, josta.. viss kas varētu pīkstēt un rokas bagāžā nebija nekas tāds, lai atmestu manu somu atpakaļ.
Uztraucos nevis no lidojuma, bet gan tādēļ, ka nebija ne mazākās nojausmas, kā man pēc atlidošanas nokļūt tur kur vajag.
Lidojuma laikā tik ļoti sāpēja ausis, ka pat raudiens nāca-tas laikam dēļ iesnām un spiediena maiņas, pēc tam nekas tāds nav atkārtojies.
Kad ielidoju Vācijā.... tad gan sapratu, ka Rīgas lidosta ir kā mana guļamistaba :D Sāku jau uztraukties, jo bija jau pusnakts, nebija ne jausmas kur atrodas mana viesnīca..
Iegāju dāmistabā, lai nomazgātu rokas un .. biju tik laimīga, sastapu savu darba kolēģi no Lietuvas, kura arī devās darba komandējumā tieši kur es un tad jau divatā kūlāmies. :)
Ir bijiši gadījumi, kad reisi aizkavējas vētras dēļ un Tu tieši esi tajā lidmašīnā, ir bijis kad Tevi izsauc uz Geitu, bet atrodies lielajā lidostā pavisam citā galā un tik skrien ar visām pekelēm, ir bijis kad nozaudē manu čemodānu.. visādi ir bijis, bet kopumā-es dievinu lidot un iespēju iemalkot tos mazos vīniņus. :)