Ko darit???

10 gadi
Reitings 151
Reģ: 30.09.2012
Man ir 15 gadi macos skola,jau 3 gadus nodarbojos ar profesionalo Dailslidosanu. Dzivoju tikai ar omi,vecaki nav.. Man ir tada problema kad pirms menesa ta kartigi iepazinos ar puisi kurs dzivo preteja maja. Man vins iepatikas un es vinamm ari.. Mes kopa bijam kaut kadas 2 nedelas,kamer es pati visu neizjaucu del ta kad vins man saka retak raxtit un mes sakam retak satikties,mes izskiramies.. Man bija neliela depresija,bet draudzene izvilka no tas bedres kura gandriz sevi ieraku.. Man macibas gaja normali pirms neiepazinos ar so puisi,un uz treniniem gaju regulari. Bet jau kadu puss menesi es nesaprotu kas mums ir par attiecibam es vinam patiku man ari vins patik bet ik reiz kad mes satiekamies nekas nenotiek mes apskaujamies un viss,bet es ar vinu jutos loti labi,tagat macibas ari aizgajusas pa kreizi un treninus apmekleju tikai 1 reizi nedela,nav ar ko izrunaties jo ome mani vairs nesaprot pec ta kad zaudeju vecakus.. Bija doma iet pie psihologa bet visi saka kad vins neatrisinas manas problemas.. Ko man darit es pat varu atzities kad miluu vinu,bet vins ka pret sienu...:((( ??
25.10.2012 21:09 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
dieva dēļ nepamet mācības un treniņus,tu pēc tam nožēlosi to visu atlikušo mūžu
25.10.2012 22:19 |

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Ak vai :(
Trakais pubertātes vecums, kuram paldies Dievam esmu garām.
Tev jau var ieteikt,lai endomā apr puisi,bet nekas jau nemainīsies... sāpēs,pirmā ļubestība tā teikt, bet dzīvē nāks un ies daudz puišu... Šīs 2ned. nav tā vērtas,lai tu sabojātu sev dzīvi. Pilnveido sevi, esi laimīga,pavadi laiku ar draudzenēm un galvenais mācies!
Nāks kāds kurš TEVI mīlēs, brīdī,kad to vismazāk gaidīsi.
25.10.2012 22:21 |

10 gadi
Reitings 151
Reali Sirupa iet tadi nenopietni cilveki,bet es jautaju nopietnu jautajumu un tas ka man ir tikai 15 gadi nenozime kad man prats ka 10 gadigai meitenei.. Es esmu domajusi vinam vairs nerakstit ,izdzest vina nummuru bet nezinu kas nelauj visa problema mani.. Esmu tads cilveks kas atri kadam piekeras .. Tas ir mans vajums un tur es pati ar sevi nevaru tikt gala.. Bet tas kad es katru vakaru sezu sava izstaba sturi un raudu par vinu nav normali,es jau zinu kad vinam draugi un iedzert uzpipet zaliti ir pirmaja vieta.. Man ome ari teica kad vins nav mans tips man blakus ir jastav puisim kuram ir interese par sportu un macibam.. Vinam ir 16 gadi..
25.10.2012 22:24 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Tev ir tikai 15 gadi..Mācies,atpūties un nejauc galvu ar muļķībām!Vēl paspēs vīrieši tev prātu pačakarēt.
25.10.2012 22:25 |

10 gadi
Reitings 151
Pievakare
Es sakuma dailslidosana gaju lai uzlabotu veselibu,bet tad treners pateica kad man ir talants un dzive varu kaut ko sasniegt,ta ari trenini parauga nopietnos fiziskos treninos un es jau pa siem gadiem esmu vairak paveikusi neka tas meitenes kuras iet jau no mazotnes.. Bet par skolu ir ka ir negribas jau macities ,bet velos iestaties akademija tpc lai ari kas man butu bet japiespiez sevi macities..
25.10.2012 22:29 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es zinu, tas nav mierinājums, bet tev noteikti šis viss samērā ātri pāries. Neizklausās pat pēc pirmās mīlestības, par kuru var skumt daudz ilgāk un atcerēties, šīs vienkārši ir simpātijas, kas drīz aizmirsīsies.
Vienkārši ņem un izdzēs to telefona numuru, mācies, trenējies, satiecies ar draudzeni un viss būs baigi forši! :)
25.10.2012 22:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits