Man ir 15 gadi macos skola,jau 3 gadus nodarbojos ar profesionalo Dailslidosanu. Dzivoju tikai ar omi,vecaki nav.. Man ir tada problema kad pirms menesa ta kartigi iepazinos ar puisi kurs dzivo preteja maja. Man vins iepatikas un es vinamm ari.. Mes kopa bijam kaut kadas 2 nedelas,kamer es pati visu neizjaucu del ta kad vins man saka retak raxtit un mes sakam retak satikties,mes izskiramies.. Man bija neliela depresija,bet draudzene izvilka no tas bedres kura gandriz sevi ieraku.. Man macibas gaja normali pirms neiepazinos ar so puisi,un uz treniniem gaju regulari. Bet jau kadu puss menesi es nesaprotu kas mums ir par attiecibam es vinam patiku man ari vins patik bet ik reiz kad mes satiekamies nekas nenotiek mes apskaujamies un viss,bet es ar vinu jutos loti labi,tagat macibas ari aizgajusas pa kreizi un treninus apmekleju tikai 1 reizi nedela,nav ar ko izrunaties jo ome mani vairs nesaprot pec ta kad zaudeju vecakus.. Bija doma iet pie psihologa bet visi saka kad vins neatrisinas manas problemas.. Ko man darit es pat varu atzities kad miluu vinu,bet vins ka pret sienu...:((( ??