Becky, pēc vienas uzklāšanas veikalā es ilgtermiņā neko izsecināt nevaru, tādēļ jau jautāju, vai aizsprosto poras, kā turas. Kāda jēga tev pašai rakstīt blogu ar savām atsauksmēm pēc tavas idejas?
Flowerbomb, un ja tu palasītu komentārus, tad tie ir dažādi, es vienmēr esmu uzsvērusi, ka katram gan vajadzības, gan ādas īpašības ir savādākas. Kā saka, vienam māte, citam meita un kleita.
becky, starp citu, mana pieredze ar tonālajiem ir tik niecīga, ka es pati sev baigi profesionāli nevaru noteikt, kas ir man piemērotākais. Šajās lietās man vienmēr vajadzēs padomus no malas.
man ne visai, vasara vinjhs ir ok bet ziema kad ir gaisha aada nevisai tiikams tonis paliek. Un vēl man no vinja aada lobijas kaa uzliku piiemeram uz deguna :D
tad jau labak max factor ;) tonalais
aizej uz veikalu parbaudi visus tonalos, tad panjem tos kursh atbilst tavam adas tonim, un skaties tadu kursh labi klajas, nepaliek plekji.
uzsmere uz sejas vienu viena puse un otru otra izej ara un paskaties uzreiz spogulii. Veikala tonji butiski atshkjiras kad uzsmere uz sejas un skatas spogulii. Vienu noperc prieksh ziemas tonalo otru prieksh vasaras kad seja ir iesauljota.