Pirms kāda laiciņa pasākumā mani uzlūdza uz deju vīrietis X. Jauks, pieklājīgs un šķietami normāls un sakarīgs. Tā nu laisk skrien un joprojām dejojam. Pasākuma beigās X mani iepazīstina ar savu draugu Y, kurš arī nenoliedzami nav zemē metams. Viss jauki beidzas, ar X apmaināmies ar kontaktinformāciju, izklīstam.
Pēc pāris dienām norunājam ar X un Y tikšanos klubā. Satiekoties - flirts, skūpsti ar X. It kā esmu ieintriģēta, bet ne līdz galam. Šādas, tādas ikdienišķas sarunas ar X, kurās ik pa brīdim iesaistās Y. Ar interesi vēroju abus un sāk rasties priekšstats par viņiem kā par personībām. Ar katru minūti jūtu, ka Y manās acīs rādās šarmantāks un interesantāks vīrietis nekā X. Sākas slēptais flirts ar Y, un viņš nav dumjš - dara to pašu.
Vēl reizi vienatnē tiekoties ar X saprotu, ka sākotnējais priekšstats zūd. Tikai jauks, pieklājīgs un mierīgs vīrietis nepavisam nav tas, ko vēlos sev. Ar X pat vienkāršas sarunas īsti nevedas, neštimmē personību ziņā, tā teikt, pievelk tikai vairāk vai mazāk fiziskais. Turpretim tagad apjaušu, ka Y piemīt tas, ko meklēju. Ar Y runājot, spēju atraisīties, būt "es", taču ar X jūtos kā sev svešs cilvēks, kas ar viņu var tikai skūpstīties. Šeit nostrādājis faktors "dzirkstelīte", Y pievelk gan ar izskatu, uzvedību, gan personību. Un es nespēju pretoties, par spīti X cēlajiem nodomiem vēl censties ko veidot. Vēlos būt godīga gan pret sevi, gan viņiem. Kā nesāpināt nevienu un atrisināt šo situāciju?
Mīļās dāmas, iesakiet, kā rīkoties šajā situācijā! Ko Jūs darītu, teiktu?
Paldies jau iepriekš!