Es pirms diviem gadiem arī mēģināju no melniem tikt pie gaišiem, friziere balināja šķipsnas 3 reizes, bet rezultātā vienalga bija rižas tās šķipsnas, melnā krāsa pamatīgi bija iesēdusies, tad nu atmetu ar roku un atkal nokrāsoju melnus.
Bet pēc pusgada izdomāju lēnām pāriet uz gaišākiem, sāku melnās krāsas vietā matus krāsot tumši brūnus, pēc pusgada biju ar tumši brūniem matiem, tad kādas 3 reizes ik pa nedēļai liku blondo matu krāsu, rezultātā mati pie saknēm bija blondi, tālāk gaiši brūni un gali no tumši brūniem bija kļuvuši nedaudz gaišāki, lai nebūtu jāstaigā kā briesmonei nokrāsoju matus tādā tonī, kāds man dabīgais- gaiši brūns. Tā krāsoju to gaiši brūno kādu gadu. Un nu pagaišmēnes aizgāju pie frizieres izbalināt šķipsnas. Jau pēc pirmās balināšanas sķipsnas ir skaisti gaišas un uz gaiši brūnajiem matiem arī labi izskatās. Tagad plānoju katru mēnesi iet pie frizieres balināt šķipsniņas līdz visi manti būs gaiši.
Nezinu gan kur man bija prāts matus šādai trakai krāsošanai un balināšanai pakļaut, jo tagad tie ir ļoti sabeigti, salmi uz galvas. Žēl, ka agrāk nenovērtēju savus veselīgos uz biezos matus, mierīgi ar tādiem arī varēju staigāt, kamēr sirmi nepaliek. ;-)