Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Lietas, kas nepāriet.

 
Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Šodien saņēmu abonēto "Santu", tad nu gribējās padalīties ar interesentu un humorpilnu rakstiņu žurnāla beigās. Šis tiešām jāuztver ar humoru.

"Mainās mode, aipadu paaudzes un pat klimats. Tomēr ir lietas, kas nepāriet. Un labi, ka nepāriet, - ir, par ko pasmaidīt.

1. Ja vīrietim ir ārlaulības sakars, viņš agri vai vēlu tiks pieķerts. Ja sievietei ir ārlaulības sakars, viņa agri vai vēlu iemīlēsies.
2. Alkohola pārlieka lietošana vīrietim apdraud reputāciju, erekciju un kredītkarti. Alkohola pārlieka lietošana sievietei apdraud reputāciju, korekcijas veļas noslēpumu un personas koda pirmo pusi.
3. Vīrietis pērk saulesbrilles, pielaikojot tās uz acīm. Sieviete pērk saulesbrilles, laikojot tās kā matu stīpiņu.
4. Īsts vīrietis skumst divreiz. Pirmoreiz, kad nevar otro reizi, otrreiz, kad nevar pirmo reizi. Sieviete skumst, kad viņai ir vīrietis, kurš neskumst ne pirmo reizi, ne otro reizi.
5. Ja vīrietim ir draugs, tātad viņam ir draugs. Ja sievietei ir draugs, tātad viņš nevar kļūt par viņas vīru un nesaņemas kļūt par mīļāko.
6. Vīrietis cer satikt sievieti, kura pēc pieciem kopdzīves gadiem viņu sapratīs no pusvārds. Sieviete cer satikt vīrieti, kurš pēc pieciem kopdzīves gadiem vakara gaitā pateiks vairāk par pusvārdu.
7. Precēti vīrieši atšķirībā no sievietēm nebaidās, ka draugi vecpuiši varētu apdraudēt viņu laulību.
8. Vīrietim vieglāk ir palūgt atļauju nekā piedošanu. Sievietei vieglāk palūgt piedošanu nekā atcerēties palūgt atļauju.
9. Vīrietis nedrīkst pārēsties pirms maratona, sapulces un pirmā seksa ar jaunu partneri. Sieviete nedrīkst pārēsties pēc sešiem.
10. Sieviete no vīrieša grib visu vai neko. Vīrietis no sievietes grib visu un pēc tam neko.
11. Veiksmīgs vīrietis ir tas, kurš noplena vairāk naudas, nekā viņa sieviete spēj izterēt. Veiksmīģa sieviete ir tā, kura spēj atrast šādu vīrieti.
12. Īsts vīrietis labi atceras sievietes dzimšanas dienu, bet ne dzimšanas gadu. Ja vīrietis neatceras sievietes dzimšanas dienu, toties labi zina, cik viņai gadu, tas ir viņas vīrs.
13. Ja vīrietis grib noskaidrot savas ideālās seksa partneres vecumu, viņš dala savu gadu skaitu uz pusēm un pieskaita septiņi. Ja sieviete grib noskaidrot sava ideālā seksa partnera vecumu viņi dara tieši tāpat."
24.10.2012 17:24 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Smieklīgi. :D
24.10.2012 18:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits